01 / 05 / 2024

Aqua Kavaklı satış fiyatları

Aqua Kavaklı satış fiyatları

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 110 adet daire bulunuyor. Aqua Kavaklı teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Aqua Kavaklı ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 103 metrekareden başladığı proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükseliyor. Aqua Kavaklı ulaşım bilgileri kapsamında E-5'e 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Aqua Kavaklı satılık!

Beylikdüzü Aqua Kavaklı satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 8 dakika yakınlıkta olan proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Aqua Kavaklı iletişim!

Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükselen proje 103 metrekareden başlıyor. Beylikdüzü Aqua Kavaklı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 15 80 olarak belirlendi.

Aqua Kavaklı satış fiyatları!

Konum bilgisine göre TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 110 adet daire satışa çıkarıldı. Aqua Kavaklı satış fiyatları kapsamında daireler 290 bin TL'den başlıyor.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Sakarya Ferizli'de 11.5 milyon TL'ye satılık kavaklık!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi, Sakarya ili, Ferizli ilçesi, Sinanoğlu Mahallesi'nde yer alan 199 bin 287 metrekare büyüklükteki kavaklığı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Akkuş Grup Kavaklı projesi 2 ay içinde satışta!

Alıcısına kolaylık sunmaya devam eden Akkuş Grup, Kavaklı'daki yeni projesinin iki ay içerisinde satışa çıkaracak.

Aqua Kavaklı Evleri'nde 2. etap fırsatları! 320 bin TL'ye!

Aqua Kavaklı Evleri projesi NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat ortaklığı tarafından inşa edildi. İlk etabında yaşamın başladığı projede ikinci etapta yer alan 2+1 daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Kırklareli Kavaklı TOKİ'de 3+1'ler satışa çıktı!

TOKİ tarafından Kırklareli'nin Kavaklı'da inşa edilen konutlarda 3+1 daireler satışa çıktı. Satışlar, Kavaklı'da ikamet etmeyen vataşlara da açıldı.

Beylikdüzü Kavaklı'da 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı'daki arsasını ihale usulü ile satıyor. Konut imarlı arsa için ihale 28 Haziran'da yapılacak..

Manzaram Marmara Kavaklı satışları!

30 dönüm alan üzerinde inşa edilen Manzaram Marmara projesi 442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana geliyor. Manzaram Marmara Kavaklı satışları Şubat sonunda başlayacak.

Kavaklı Marmara Konakları satış ofisi!

Kavaklı Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kavaklı Marmara Konakları projesinde 40 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor...

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık!

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Proje imzası taşıyor.

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi!

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiyor. Gül Proje imzası ile inşa edilen projede 30 ay taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Vira İstanbul Evleri Kavaklı satış fiyatları!

Vira İstanbul Evleri Kavaklı satış fiyatları 256 bin liradan başlıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan Vira İstanbul Evleri Kavaklı'da 30 ay sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor...

Vira İstanbul Konutları Kavaklı satılık!

Vira İstanbul Konutları Kavaklı satılık konutların metrekare satış fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul Konutları Beylikdüzü projesinde 30 ay sıfır faiz ödeme imkanı bulunuyor...

Aqua Kavaklı satış fiyatları Haberi

Aqua Kavaklı satış fiyatları

Daire seçeneklerinin 2+1, 3+1 , 3+1 dublex, 4+1 dublex ve 5+1 dublex şeklinde dizayn edildiği proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile inşa ediliyor.


İlk etabında 110 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 103 metrekareden başlayıp, 306 metrekareye kadar ulaşıyor.


Aqua Kavaklı teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor, 890 binTL'ye kadar yükseliyor. 


Lokasyon bilgisine göre proje E-5'e 7 dakika, TEM otoyoluna 8 dakika, Atatürk Havalimanı'na 19 dakika, Marmaray'a 22 dakika ve yeni havalimanına 35 dakika mesafede yer alıyor.


Adres: Kavaklı mahallesi Havadar sokak no:12/1 326 Ada 17 Parsel Beylikdüzü/İstanbul


Aqua Kavaklı iletişim

Telefon: 0212 876 15 80

Web adresi: www.aquakavakli.com

Tülay...