12 / 05 / 2024

Aqua Kavaklı teslim tarihi

Aqua Kavaklı teslim tarihi

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 110 adet daire bulunuyor. Aqua Kavaklı teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Aqua Kavaklı lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 103 metrekareden başladığı projede toplam 110 adet daire satışa çıkarıldı. Aqua Kavaklı lokasyon bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Aqua Kavaklı fiyat listesi!

Aqua Kavaklı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlenen proje Atatürk Havalimanı'na 19 dakikalık mesafede inşa ediliyor.

Aqua Kavaklı'da 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nihal İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat tarafından hayata geçirilen Aqua Kavaklı projesi Beylikdüzü'nde yer alıyor. Projenin ilk etabında 110 daire mevcut.

Dora Park Kavaklı’da hemen teslim konutlar! 

Dora Park Kavaklı projesinde konut teslimleri başladı. Proje Beylikdüzü’nde yükseliyor. Peki Dora Park Kavaklı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

TOKİ Muğla Kavaklıdere'de teslimler başlıyor!

TOKİ Muğla Kavaklıdere projesinde yer alan 39 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Loft Valley Kavaklı fiyat listesi!

Loft Valley Kavaklı fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 1+1 ile 4+1 arasında toplamda 106 daireden oluşan proje 2019'da teslim edilecek. 

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

Kavaklı Demir Country ev fiyatları!

Beylikdüzü’nün en gözde bölgesi Yakuplu’da inşa edilen Kavaklı Demir Country projesi 2020 yılında yapılması teslim edilecek. İşte Kavaklı Demir Country ev fiyatları...

Aqua Kavaklı Evleri'nde 2. etap fırsatları! 320 bin TL'ye!

Aqua Kavaklı Evleri projesi NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat ortaklığı tarafından inşa edildi. İlk etabında yaşamın başladığı projede ikinci etapta yer alan 2+1 daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Kavaklı Azur Marmara ödeme şartları!

Kavaklı Azur Marmara ödeme şartları kapsamında projede 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Azur Marmara Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Rose Garden Kavaklı fiyat!

Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rose Garden Kavaklı projesi 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 126 konut ve 35 ticari birimden oluşuyor. İşte Rose Garden Kavaklı fiyat listesi..

Aqua City Denizli Konutları satış fiyatları!

Aqua City Denizli Konut Projesi'nde daireler bu ay teslim ediliyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı.

Aqua City Denizli'de teslim öncesi son fırsat!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı.

Marmara Konakları Kavaklı fiyat!

Marmara Konakları Kavaklı fiyat listesi 424 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marmara Konakları projesi Temmuz 2018'de teslim edilecek...

Aqua Kavaklı teslim tarihi Haberi

Aqua Kavaklı teslim tarihi

Daire seçeneklerinin 2+1, 3+1 , 3+1 dublex, 4+1 dublex ve 5+1 dublex şeklinde dizayn edildiği proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile inşa ediliyor.


İlk etabında 110 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 103 metrekareden başlayıp, 306 metrekareye kadar ulaşıyor.


Aqua Kavaklı teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor, 890 binTL'ye kadar yükseliyor. 


Lokasyon bilgisine göre proje E-5'e 7 dakika, TEM otoyoluna 8 dakika, Atatürk Havalimanı'na 19 dakika, Marmaray'a 22 dakika ve yeni havalimanına 35 dakika mesafede yer alıyor.


Adres: Kavaklı mahallesi Havadar sokak no:12/1 326 Ada 17 Parsel Beylikdüzü/İstanbul


Aqua Kavaklı iletişim

Telefon: 0212 876 15 80

Web adresi: www.aquakavakli.com

Tülay...