03 / 05 / 2024

AquaCity Denizli Çadır Günleri

AquaCity Denizli Çadır Günleri

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Gökçadır: İnşaat sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Bir ev yaparsınız ve bu 200'ün üzerinde sektörü harekete geçirir. Yeni bir ev demek, perdesi, kapısı, prizi, dolabı... 23 bin kalem ürün ihtiyacı demek. Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat sektörü vazgeçilmezdir." dedi.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Çadır kamplardaki Suriyeliler korunaklı evler inşa ediyor!

Savaş nedeniyle evlerini terk edip güvenli bölgelerdeki çadır kamplara sığınan Suriyeliler, yaklaşan kış öncesi soğuktan korunmak umuduyla taş, kerpiç ve çinko levhalardan evler inşa etmeye başladı.

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım ve Taner Yıldırım ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ofis Gökçadır estetik ve işlevsel işyerleri sunuyor!

Toplam 38 ofisten oluşan Ofis Gökçadır projesi Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde OSB'nin yanıbaşında kuruluyor. Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır ayrıntılarıyla aktardı.

Aquacity Denizli projesinin örnek dairesini görmeden ev sahibi olmayın!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu.

AquaCity Denizli Çadır Günleri Haberi

AquaCity Denizli Çadır Günleri

Sinpaş tarafından Denizli'de inşa edilen AquaCity Denizli şehri canlandırırken, Ege bölgesinin doğal dokusuna uygun yaşam anlayışı sunuyor. AquaCity Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların bulunduğu alışveriş merkezi, hemen yanı başında bulunan Çam Korusu’nun huzurlu manzarası, yatırım ve yaşam değeriyle Denizlilere ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıyor.

Denizli’nin temalı en büyük yaşam projesi arasında bulunan AquaCity projesinde yıl sonunda sunulan en büyük fırsat kurulan çadır ile duyuruluyor. AquaMall Meydan’da bulunan 100 metrekarelik çadır içerisinde yüzde 40 indirimle hemen teslim daireler satılıyor. Denizliler hayata keyif katan sosyal donatılarıyla öne çıkan bu muhteşem projeden kaçırılmayacak fırsatla ev sahibi olabilecekler. Denizli’nin en hızlı değerlenen noktasında şehre sahil getiren proje hemen taşınma fırsatı da sunuyor.

www.aquacitydenizli.com.tr