02 / 05 / 2024

Arab Falcon şirketi nerede

Arab Falcon şirketi nerede

Arab Falcon Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Housam Zahabı ve M.Nour Fattal ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mehmet Yıldı tarafından kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Almas Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arab tarafından kuruldu.

Falcon Empıre Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falcon Empıre Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Shahabuddın Junaıd tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Joseph Ayoub, Omar Al Arab, Roland Zogheib ve Zahir Azizoğlu ortaklığında kuruldu. 

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah A.M Al-Ameri ve Mohammed A.M. Al-Ameri ortaklığıyla kuruldu...

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

Arab Amlak Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab Amlak Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Moh D R.A.M.R. Kaılanı tarafından kuruldu. 

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khanchour ve Dıma Soraywel Soraywel ortaklığında kuruldu. 

Rowad Al Arab Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi     kuruldu!

Rowad Al Arab Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mouaz Shehadeh tarafından kuruldu. 

Semanur Reklam Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semanur Reklam Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelazız Arab ve Ramadan Elsayed Elbamby ortaklığında kuruldu.

Arab Falcon şirketi nerede Haberi

Arab Falcon şirketi nerede

Arab Falcon Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Housam Zahabı ve M.Nour Fattal ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


Arab Falcon Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 2- Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri,...