17 / 05 / 2024

Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barış Can Çelik tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Alkan tarafından kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Gökmen tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Baki Çelik tarafından kuruldu.

Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Barış Can Çelik tarafından kuruldu. 


A Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited...