14 / 05 / 2024

Arach Turizm harbiye

Arach Turizm harbiye

Arach Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rezan Araç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Harbiye, Cumhuriyet Mahallesi, Dr. Celal Öker Sokak'ta kuruldu

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlmettin Aytekin ve Keıvan Modtagımy ortaklığında kuruldu.

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Craton Mermer Granit İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Craton Mermer Granit İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Elmadağ, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Necmettin Işık Şube Müdürlüğü'nde 43 milyon 760 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de açıldı.

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi; 62 milyon 500 bin sermaye ile 8 Haziran' da Şişli, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi' nde açıldı.

Harbi Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Harbi Turizm Limited Şirketi, Ramazan Gergeroğlu tarafından 10 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 30 Mart 2015 tarihinde Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Ayal Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayal Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Sanayi Limited Şirketi, Ayşe Çalı, Majed Karmouta tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi'nde kuruldu.

Adonis İstanbul Turizm ve Hayvancılık Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Adonis İstanbul Turizm ve Hayvancılık Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Süleyman Uyar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Nuvel Organizasyon ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvel Organizasyon ve Turizm Anonim Şirketi, Uğur Ceylan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi'nde kuruldu.

Cathay Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cathay Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Yılmaz, Mahmut Alper Tuğsuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Asker Ocağı Caddesi'nde kuruldu.

Gemko Tekstil Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gemko Tekstil Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Gaffar Koca tarafından 897 bin 300 TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Harbiye'de kuruldu.

Nil Tur Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Nil Tur Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Harbiye Şubesi, Hüseyin Alaettinoğlu şube temsilciliğinde 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu

Arach Turizm harbiye Haberi

Arach Turizm harbiye

Arach Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rezan Araç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Arach Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arach Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Harbiye, Cumhuriyet Mahallesi, Dr. Celal Öker Sokak,...