17 / 05 / 2024

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Bayram İslamoğlu ve Ahmet Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Barış Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Restoran Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Barış Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Restoran Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Esmaeil Siami, Suat Aral, Samira Majidi Esfajir ve Suat Aral ortaklığında kuruldu.

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık 2017'de Yavuz Aydın tarafından kuruldu. 

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Haci Bayram Genç tarafından kuruldu. 

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Vahıd Fooladıborujerdı ve Memet Bektaş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Ganioğlu İnşaat Taahhüt İthalat - İhracat Turizm Seyahat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ganioğlu İnşaat Taahhüt İthalat - İhracat Turizm Seyahat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hasan Şengel tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Rgglobal Emlak İnşaat Enerji Turizm ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rgglobal Emlak İnşaat Enerji Turizm ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılınç ve Rim Gök ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Levant Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Levant Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Alwisam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwisam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mhd.Yahya Naddaf tarafından 120 bin TL sermaye ile 18 Aralık 'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069. Sokak' ta kuruldu.

Merid Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merid Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mervan Akat, Nayif Akay ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Küçükçekmece, Söğütlüçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Gölge Adam İnşaat ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gölge Adam İnşaat ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Nesrin Aras, Emre Önem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Alkazak, Mohamad Ayham, Maya Jandalı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638.Sokak'ta kuruldu.

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Salah Nabhan ve Lın Khazndar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Başakşehir' de kuruldu.

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Bayram İslamoğlu ve Ahmet Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.


Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...