04 / 05 / 2024

Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Salah Nabhan ve Lın Khazndar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Başakşehir' de kuruldu.



Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Salah Nabhan ve Lın Khazndar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  2-Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. İnternet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. 3-Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. 4-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 5-Şirket her türlü malın ve hammaddelerin ithalat ve ihracatını yapabilir. 6-Yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ortak olabilir.Faaliyetleri için ruhsatname,izin,i htira beratı,lisans,know-how, imtiyaz,marka,alameti farika,b ayilik,mümessillik gibi haklar iktisap edebilir,devredebilir,devralabilir,yurt içinde ve dışında şubeler ve irtibat büroları açabilir. 7-Şirket konusuyla ilgili olarak fuar sergi ve panayırlara katılabilir stantlar kurabilir.  8-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 Sanayi Sitesi 1C/57 


Geri Dön