23 / 05 / 2024

Mohamad Salah Nabhan

Mohamad Salah Nabhan

Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Salah Nabhan ve Lın Khazndar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Başakşehir' de kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salah Madhad tarafından kuruldu.

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 TL sermaye bedeli ile Mohamad Hatem Muhrat tarafından kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Wasim Modalal tarafından kuruldu.

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Lina Akkam, Mohamad Hassan Alkalai ve Qutaiba Alkalai ortaklığında kuruldu.

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alsalem tarafından kuruldu.

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Tarek Al Hamod ve Yazan Alhammoud ortaklığında kuruldu.

Royal Nest Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Royal Nest Emlak Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Sharif, Salah Safaa Alkhaleeli ve Shahrzad Momeni ortaklığında kuruldu.

Future Makers Group Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Makers Group Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rivan Mouhamad ve Shirfan Mohamad ortaklığında kuruldu.

The Experts Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

The Experts Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahraa Salah A. Rubaye tarafından kuruldu.

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kabbara ve Nasser Khelaif ortaklığıyla kuruldu... 

Sondos İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sondos İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Abrash ve Mohanad Almasri ortaklığında kuruldu...

Mohamad Salah Nabhan Haberi

Mohamad Salah Nabhan

Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Salah Nabhan ve Lın Khazndar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...