05 / 05 / 2024

Aram Village Projesi

Aram Village Projesi

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

The Village Urla projesinde teslimler Nisan 2022'de!

The Village Urla projesi, Urla Kekliktepe'de konumlanıyor. Projede teslimlerin 30 Nisan 2022 tarihinde yapılması planlanıyor.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

The Village Urla'da 1,5 milyon dolara villa!

İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde inşa edilen The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan oluşuyor. Eylül 2020'de teslim edilecek olan The Village Urla'da fiyatlar 1,5 milyon dolardan başlıyor.

Burçkale Şile Green Village 2'de 157 bin 500 TL'ye!

Şile'de hayata geçirilen Green Village 2 projesi Burçkale Yapı tarafından inşa ediliyor. Satışların sürdüğü proje 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Burçkale Green Village Şile 2'de 36 ay 0 faiz! 145 bin TL!

Toplam 142 tane daireden meydana gelen Green Village 2 projesi Şile'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 145 bin TL'den başladığı projede 36 ay 0 faizle ödeme yapılıyor.

Burçkale Green Village 2'de fiyatlar 145 bin liradan başlıyor!

Daire fiyatlarının 145 bin TL'den başladığı Green Village 2 projesi Şile'de Burçkale Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 142 adet daire yer alıyor.

Green Village 2 Şile'de 145 bin TL'ye 1+1!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village 2 projesi İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. Daire tiplerinin 1+1'den başlangıç gösterdiği proje toplam 142 konuttan oluşuyor.

Burçkale Green Village'de fiyatlar 145 bin TL'den başlıyor!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village projesi İstanbul Şile'de inşa ediliyor. Toplam 142 konuttan meydana gelen projede fiyatlar 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Green Village Şile 2'de 135 bin TL'ye! Son günler!

Green Village Şile 2 projesinde yer alan dairelerin fiyatları 135 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kısa süre sonra fiyatların değişeceği Green Village Şile 2 projesi 24 bin metrekare alanda inşa ediliyor.

Green Village 2 Şile'de 135 bin TL'ye! 15 Mayıs son gün!

Burçkale Yapı tarafından gerçekleştirilen Green Village Şile 1 Projesi yakın bir tarihte teslim edilecek. Firma yeni projeni için uzun süren hazırlık sürecini tamamlayarak “Green Village Şile 2” projesini satışa sundu.

Toskana Vadisi projesi tek katlı yaşam konseptiyle birleşiyor!

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Aram Village Projesi Haberi

Aram Village Projesi

İnşaat sektörünün tanınan isimlerinden Murat Baysal'ın, Irak’ta hayata geçirdiği Aram Village Projesi'ne yoğun talep gösterildi. Baysal, “Yine çok farklı bir işe imza attık. Yaptığımız lüks malikanelerle, kişilere hayallerinin ötesinde bir yaşam alanı sunuyoruz. Bu projemiz ise başladığı andan itibaren çok ses getirdi” diye konuştu.

Posta'da yer alan habere göre; “Kentsel tasarım projemizde Villalarımızı, toplam 346 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine planladık” diyen Baysal, “Bu projede toplamda 663 villa, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre 300 metrekareden 675 metrekareye kadar farklı tiplerde planlanarak yeni bir yaşam alanı oluşturulacak. 663 villa ve bu villalara hizmet edecek anaokulu, yönetim ofisi, restorant, market, cami, park, rekreasyon ve spor alanları var. Amacımız kendi içinde yaşayabilen küçük bir kent yaratmaktı. Irak’ta bu projeden önce de birçok büyük ölçekli projeleri başarıyla tamamladık” diyen...