29 / 04 / 2024

arap gayrimenkul yatırımları

arap gayrimenkul yatırımları

Körfez ülkelerinden gelen yabancıların İstanbul'da gayrimenkul alırken Taksim'e olan mesafeye baktıkları bildirildi. Lüks konut tercihlerinde ise Boğaz manzarası önem kazanıyor.

Araplar Türkiye'ye gayrimenkul yatırımına geliyor!

Arap ülkelerinden 170’in üzerinde yatırımcı Uluslararası Yatırım Zirvesi kapsamında gayrimenkul, teknoloji ve enerji alanındaki yatırım fırsatlarını incelemek üzere Türkiye’ye geldi..

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 116 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 654 bin 200 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

arap gayrimenkul yatırımları Haberi

arap gayrimenkul yatırımları

Yabancıların İstanbul'dan aldığı konut sayısı, yılın ilk 6 ayında geçen yıla göre yüzde 36 arttı. İstanbul bu rakamla geçen yılın birincisi Antalya'yı geçti. TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, yabancıların İstanbul'da ağırlıkla merkezi lokasyonları, rezidans projelerini ve markalı konut projelerini tercih ettiklerini söyledi. 


ÖNCELİK AVRUPA YAKASI'NDA 

Maya, Körfez ülkelerinden gelen yabancıların İstanbul'da konut alımında genelde Avrupa Yakasına öncelik verdiğini belirterek, "Gayrimenkul tercihinde Taksim'e olan mesafe ve havaalanına olan uzaklık temel belirleyici unsurlar. Daha üst segmentteki alımlarda Boğaz manzarası, projenin segmentasyonu ve içinde barındırdığı olanaklar belirleyici unsurlar olabiliyor. İstanbul dışında da Sapanca, Bursa, Yalova ve Trabzon ilgi çeken bölgeler arasında" diye konuştu. 


DANİMARKALILAR KONUTTA 'ANTALYA' DEDİ 

Danimarka'da yüksek tirajlı Berlingske gazetesi, Danimarkalılar için en uygun yazlık konutun hangi ülkede olduğunu araştırdı. Araştırma...