01 / 07 / 2024

arap tercihi

arap tercihi

Geçen sene 600 bin dolayında Arap turist ağırlayan Bursa, Ramazan ve sonrasına yönelik rezervasyonlarda turistlerin rotayı Karadeniz'e çevirmesinin şaşkınlığını yaşıyor.

Arap turistlerin tercihi günübirlik evler!

Trabzon'a gelen Arap turistlerin oteller yerine günübirlik kiraladıkları evlerde kalmayı tercih ettiği belirtildi.

Ağaoğlu İnşaat Arapça bilen personel arıyor!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Merkez Ofisi'nde görevlendirilmek üzere en az 1 yıl tecrübeli, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ileri düzeyde Arapça ve Türkçe bilen, personel alımı yapılacak.

Bursa, Arap turistlerin gözde tatil kenti oldu!

Sanayi, kültür ve turizm bakımı açısından önemli bir potansiyeli barındıran Bursa 'da, konut ve arazi gibi gayrimenkullerin yabancılar arasında en çok Arap turistlere satıldığı bildirildi.

Zeki Paşa Yalısı için Arapça broşür bastırıldı!

İstanbul Boğazı'nın özel yapılarından Zeki Paşa Yalısı'nın 1981 yılında satışı için İngilizce ve Arapça broşür bastırılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Uludağ'daki otelleri öğrenciler ve Arap turistler doldurdu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu.

Doğu Karadeniz'de Arap turist stratejileri geliştirildi!

Son yıllarda büyük ilerleme kaydeden ve özellikle Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi'nde Arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Doğu Karadeniz'de Arap turist stratejileri geliştirildi!

Özellikle Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi 'nde arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Doktorların tercihi Bizimevler 6 oldu!

Doktorların tercihi Bizimevler oldu. Gayrimenkul yatırımlarını belirlemek için Bizm Evler 6 satış ofisinde bir araya gelen Türkiye Hastanesi doktorları, bölgenin yatırım değerine inandıklarını da belirtti.

İstanbul’a gelen her 6 turistin biri Arap!

Geçen yıl 12 milyon yabancı ziyaretçinin geldiği İstanbul’da Arap turistlerin payı yüzde 10’dan 18’e çıktı. Geçen yıl 2.1 milyon Arap İstanbul’u ziyaret etti. Yani her gelen 6 turistin 1’i Arap oldu

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi 17-19 Nisan'da!

Türkiye'nin tek satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, 9.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi CNN TÜRK’ ten Sayın Cem Seymen’in moderatörlüğünde 17-19 Nisan'da gerçekleşecek..

1976 yılında troleybüsler trafiği arap saçına döndürüyormuş!

1976 yılında troleybüslerin arızalanması trafiği arap saçına döndürüyormuş. Havai hatların eksikliği ve İstanbul şoförlerinin troleybüslere geçiş önceliği tanımaması yüzünden meydana gelen kontaklar yolların tıkınmasına neden olmaktaymış.

Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu ne için kuruldu?

Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı avukat Hakan Tokbaş mağduriyetlerin ve şikayetlerin artmasına üzerine enstitü olarak "Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu" kurduklarını ifade etti...

Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu kuruldu!

TÜRKİYE'DE gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen Arapların mağduriyet ve şikayetlerinin artması üzerine "Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu" (ARIC) kuruldu...

arap tercihi Haberi

arap tercihi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSÂB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Bursa'nın son yıllarda Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden yoğun şekilde turist ağırladığını hatırlattı. Sadece Ortadoğu ülkelerinden geçen yıl 600 binin üzerinde turist ağırladıklarını, bu yıl ise 1 milyon hedefiyle hareket ettiklerini belirten Akkuş, "Geçen yıl Bursa'mızda 600 binin üzerinde Arap turist misafir ettik. 'Bursa'mızdabunu 1 milyona çıkanrız' düşüncesiyle daha güzel çalışırken şimdi yüksek oranda Arap turizminin Karadeniz'e kaydığını görüyoruz" dedi. Akkuş, yaşanan bu sıkıntının Bursa turizm sektöründe derin yaralar açtığını da sözlerine ekledi. 


Yeni Marmara...