07 / 05 / 2024

Arap-Türk Zirvesi balıkesir

Arap-Türk Zirvesi balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'da Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı. Başkan Uğur'un açılış konuşmasını yaptığı organizasyonda Balıkesir, Arap yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi! 

Türkiye'de yerleşik olarak iş ve yatırım yapan Arap iş insanlarının katılımıyla 14 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi...

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Ekim 2019 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir için kamulaştırma kararı!

Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir ve Çanakkale için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Yabancıya 50 bin konut satışı hedefi!

13'üncü Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi'nde konuşan Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, ''2019 yılında yabancıya 50 bin konut satabiliriz'' diye konuştu.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Arap-Türk Zirvesi balıkesir Haberi

Arap-Türk Zirvesi balıkesir
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'da Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı. Körfez sermayesinden özellikle Kuveyt, Katar, Dubai, Yemen, Mısır gibi ülkelerin Türkiye gayimenkul pazarına olan ilgisini değerlendirmek, yatırım fırsatlarını tanıtmak ve yeni işbirlikleri yaratmak amacıyla İstanbul'da düzenlenen "9. Gayirmenkul Fuarı" kapsamında gerçekleşen Arap-Türk Zirvesi'nde, körfez ülkelerinden yaklaşık 500 yatırımcı grubunun üst düzey yöneticileri ağırlandı. Başkan Uğur'un açılış konuşmasını yaptığı organizasyonda Balıkesir, Arap yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Balıkesir'in merkezinde yer alan lüks konut ve ticaret birimlerini içeren karma kullanım projelerinin yanı sıra, özellikle Edremit Körfez Hattı'ndaki turizm projeleri ilgi çekti. İlk fırsatta Balıkesir'i ziyaret etmek istediklerini belirten yatırımcılar, Başkan Uğur'dan randevu talep etti. Yatırımcılar, GYODER tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 7'ncisi Balıkesir'de 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan 'Gelişen...