02 / 05 / 2024

Arapların gayrimenkul yatırımları

Arapların gayrimenkul yatırımları

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çarşamba ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Yabancılara konut satışı yüzde 57 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu temmuz ayı konut satışları verilerinden derlediği bilgiye göre, Türkiye'de toplam konut satışı bu yılın ocak-temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 10 geriledi ve 675 bin 621'den 609 bin 877'ye indi.

Araplar yatırım için Beylikdüzü ve Esenyurt'tan ev alıyor!

Gayrimenkule yabancı ilgisi sürerken, en fazla talep İstanbul'a geliyor. Suudiler oturmak için Boğamdan, yatırım için Beylikdüzü ve Esenyurt'tan ev alıyor. Alman ve Ruslar'ın gözdesi ise yazlıklar...

Araplar konuttan sonra gözünü devremülke de dikti!

Körfez ülkeleri vatandaşlarının Türkiye'den 1 haftadan 2 aya kadar uzanan devre mülk talepleri nedeniyle başta Suudi Arabistanlı şirketler olmak üzere birçok firma bu hizmeti veren otellerin peşine düşüyor...

Arapların gayrimenkulde tercihi Türkiye!

Dubai Cityscape Global 2013, Türk şirketlerini şaşırttı. 200 farklı ülkeden 25 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda özellikle Arap coğrafyasından blok halinde konut satın alma talebiyle karşılaşan şirketler, ön anlaşma ve ortaklık anlaşmalarına imza attı...

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Esat Demirci ve Sedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ölmez Gürbay Kalay tarafından kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Arapların gayrimenkul yatırımları Haberi

Arapların gayrimenkul yatırımları

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu son yıllarda yaptıkları etkin tanıtım çalışmalarıyla Arap turist ve yatırımcıların dikkatini çektiklerini dile getirdi. Geçen yıl kenti ziyaret eden yaklaşık 15 bin Arap turistin 8 binin konakladığını kaydeden Vali Balkanlıoğlu, bu yıl ise  şu ana kadar 30 bine yakın Arap turistin bölgeye geldiğini söyledi. Vali Balkanlıoğlu şöyle konuştu:"Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Umman, Lübnan, Mısır ve Fas'a kadar uzanan bir çok medya kuruluşunun temsilcilerini burada ağırladık. Arapların uluslararası seyahat dergileri ve TV'lerinde Ordu'yu gezmeye, görmeye değer güzel bir il olarak lanse ettiler. Geçen yıl 8 bin konaklama, 15 bin de gelen vardı. Bu sene 30 bin civarında o bölgeden gelen oldu. Gerek turizm için, gerekse yatırım ve ticaret için gelenlerin sayısında artma yaşandı. Bu yıl Fatsa...