05 / 05 / 2024

Aras Deniz İnşaat projeleri

Aras Deniz İnşaat projeleri

Aras Deniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Alpaslan'ın kayınpederi Ekrem Yücel vefat etti. Cenazesi 31 Mart 2015 Salı günü (bugün) defnedilecek olan Yücel için Aras Deniz İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göknur Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Deniz tarafından kuruldu.

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de Erkan Aras tarafından kuruldu.

Aras 36 İnşaat Otomotiv Lojistik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aras 36 İnşaat Otomotiv Lojistik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Aras tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Daniel Deniz tarafından kuruldu.

Türkiye ve Kazakistan arasında inşaat alanında hızlı bir iş birliği var!

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Muamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Koçak yaptığı açıklamada "Kazakistan'ı bir kardeş ülke olarak görüyoruz. İnşaat, tekstil ve diğer sektörlerde hızlı bir iş birliği olduğunu görüyoruz" dedi.

Tekfen İnşaat'ın iştiraki Azfen ile BP arasında iş birliği!

Tekfen İnşaat iştiraklerinden Azfen Birge Müessesesi ile BP Exploration arasında 486 milyon dolarlık  sözleşme imzalandı

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aras Deniz İnşaat projeleri Haberi

Aras Deniz İnşaat projeleri

Aras Deniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Alpaslan'ın kayınpederi Ekrem Yüce vefat etti. Cenazesi 31 Mart 2015 Salı günü (bugün) Yozgat Boğazlıyan Çarşı Camii'nde kaldırılacak olan Yücel için Aras Deniz İnşaat taziye ilanı...