07 / 05 / 2024

Aras Kargo satılıyor mu

Aras Kargo satılıyor mu

Aras Kargo, Avusturyalı ortakları Austrian Post'un, şirketteki payını yüzde 25'ten yüzde 75'e çıkarmak için sundukları satın alma opsiyonunu reddetti.

A101'de Volta VS2 Elektrikli Moped 27 bin 990 TL'den satılıyor! Fırsatı kaçırma! A101 28 Mart Aktüel Ürünler Kataloğu

A101 Market 28 Mart ile 4 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Mart ayının son kataloğunu duyurdu. Yarın A101'de Volta VS2 Elektrikli Moped 27 bin 990 TL'den satılıyor! A101 28 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu.

Hyundai i10, 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla!

Hyundai’nin en sevilen modelleri arasında yer alan i10’da Şubat kampanyası belli oldu. Hyundai i10, 780 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor üstelik şimdi al 6 ay sonra ödeme fırsatı başladı. 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Sessziliği ve bulaşıklarınızı tertemiz yapan bir fiyatperformans ürünü olan Regal Bulaşık Makinesi, En çok aratılanlar arasında. Fiyatı ile de ön plana çıkan makinenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Regal Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi,Fiyat performans ürünleri arasında başı çeken Altus, özellikleri ile amiral gemisi gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor Peki Altus çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch kendini kanıtlamış ve yılların tecrübesi ile tekrar karşınıza çıkıyor. Beyaz eşya denildiğinde ismi kadim bir geçmişe sahip olan markanın buzdolapları da fiyatı araştırılan ürünler arasında. Peki Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi Mart ayında da fiyatı merak edilen ürünler arasında. Bir evin vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri için en uygun fiyatlı olanı boşuna aramayın Biz sizin için araştırdık. Peki Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Tecno Pova Neo 2 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Tecno Pova Neo 2 fiyat performans cihazları arasında en çok tutulan ürünlerde en başta gelen Tecno Pova Neo 2 uygun fiyatlarla haberimizde bulabilirsiniz. Peki Tecno Pova Neo 2en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Aras Kargo satılıyor mu Haberi

Aras Kargo satılıyor mu

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Evrim Aras, Avusturyalı ortakları Austrian Post'un, şirketteki payını yüzde 25'ten yüzde 75'e çıkarmak için sundukları satın alma opsiyonunu reddettiklerini belirterek, mevcut yüzde 25 hisselerini geri almaya da hazır olduklarını açıkladı.


Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Biz Aras Kargo'yu Türkiye'nin dünya markası haline getirmek istiyoruz... Geçtiğimiz üç yılda gördük ki Austrian Post bu vizyonu hayata geçirmek için doğru partner değil" denildi.


2013 yılında yüzde 25 hisseyle şirkete ortak olan Avusturyalı lojistik şirketi Austrian Post yüzde 25 hisse sahibi olduğu Aras Kargo'daki payını yüzde 75'e yükseltmek için süreç başlatmıştı.


Şirket Aras Kargo'da bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 50 ek pay almak için 2013 yılında satın alma opsiyonu anlaşması yaptığını ve bu anlaşmayı yürürlüğe koyduğunu belirtirken, Aras Kargo'nun açıklamasında...