25 / 07 / 2024

aras konakları fiyat

aras konakları fiyat

Aras Konakları Sancaktepe'de 2+1 daireler 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler Ocak 2013'te yapılıyor...

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı yüzde 500'e dayandı: Elma yüzde 450 ile zirvede!

Ağustos ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 45,9 ile kuru üzüm olarak gerçekleşti. Market ve üretici arasındaki fiyat farkları da açıklandı. İşte ayrıntılar..

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı ağızları açık bıraktı! Limon üreticide 2,50 TL, markette 16,84 TL’ye satılıyor!

Nisanda üretici ile market arasındaki en fazla fiyat farkının yaşandığı sebze yüzde 573,6 ile limon oldu. Edinilen bilgiye göre, limondaki fiyat artışını yüzde 261,2 oranıyla elma, yüzde 209,8 oranıyla kuru üzüm, yüzde 181 oranıyla kuru incir izledi.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Market ile üretici arasındaki fiyat farkı ikiye katlandı! 90 TL'den 180 TL'ye çıktı! '4 zincir market ifşa edilmeli'

Temel gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyat ve stokçuluk yapıldığı tespit edilen zincir marketler ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm sağlamayınca, farklı tedbirler gündeme gelmeye başladı. Ayrıca market ile üretici arasındaki fiyat farkı ise ikiye katlandı.

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 

Fiyatları görenler 'Allah Allah' diyor! Et kurumu ile Kasap arasında inanılmaz fark! İşte 9 Nisan fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vatandaşa ucuz et yedirmekte kararlıyız" sözlerinin ardından Et ve Süt Kurumu ile kasaplar arasındaki fiyat farkını gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Limonlu Bahçe Konakları fiyat!

Limonlu Bahçe Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021!

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Saklı Koru Konakları fiyat!

Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi...

Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat!

Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Lale Kısıklı Konakları fiyat listesi 2021!

Lale Kısıklı Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Lale Kısıklı fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

aras konakları fiyat Haberi

aras konakları fiyat

Arascan Yapı tarafından 5 bin 350 metrekare arsa alanında Sancaktepe'de hayata geçirilen Aras Konakları'nda 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Toplamda 160 daireden oluşan Aras Konakları'nda kullanılabilir alan 1.700 metrekare.



Aras Konakları'nda fiyatlar;


90 metrekare 2+1 daireler 180 bin lira

130-140 metrekare 3+1 daireler 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Aras Konakları'nda teslimler Ocak 2013'te yapılıyor. Proje içerisinde gölet, şelale, süs havuzu, yürüyüş parkuru, açık otopark, kamelya ve çocuk oyun parkı yer alıyor. 


Konutların ödemesinde yüzde 30 peşinatla, kalan tutar banka kredili ödenebiliyor. 




http://www.arascanyapi.com


0216 311 24 54



Gülcihan...