07 / 07 / 2024

Aras Sanat Dekorasyon adres

Aras Sanat Dekorasyon adres

Aras Sanat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Navid Behbahani, Mohammad Reza Kazemiarasi tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Fatih, Balat Mahallesi'nde kuruldu.

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Coşkun ve Ufuk Sanatçı ortaklığında kuruldu.

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

New York Modern Sanat Müzesi 450 milyon dolarlık tadilatın ardından açıldı!

ABD’nin önde gelen sanat müzeleri arasında yer alan New York Modern Sanat Müzesi (MoMA), yaklaşık 4 ay süren tadilat çalışmalarının ardından kapılarını açtı.

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Yağmur tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Türkiye Pavyonu, Venedik Bienali'nde en iyi 10 ülke pavyonu arasında!

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda, Darzanà başlıklı proje sergileniyor. Türkiye Pavyonu, ABD’nin önemli sanat platformlarından Artsy tarafından sergide “En İyi 10 Ülke Pavyonu” arasında gösterildi.

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

Adıyaman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalara start verdi. 4-12 yaş arası çocuklara eğitim verecek olan Kültür Sanat Merkezi çok kısa bir sürede hizmete girecek.

D-100 karayolu yol sanat ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolu KM:6+578.00,10+341.00 arası 243 iş kalemi yol ve sanat yapıları yapım işi ihalesi yapıldı.

Aras Sanat Dekorasyon adres Haberi

Aras Sanat Dekorasyon adres


Aras Sanat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Navid Behbahani, Mohammad Reza Kazemiarasi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Aras Sanat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a - Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşyanın alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b - Her türlü promosyon ürünlerinin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c - Her türlü el ve makine ile yapılmış metal, ahşap, plastik, kauçuk, kıymetsiz tüm taşlardan; kolye, küpe, bileklik, yüzük, halhal, kemer vb. takıların alımını, satımını, ithalatın, ihracatını ve üretimini yapmak. ç -  Şirket tüm boncuk, süsleme, nazarlık, bijuteri gibi ürünlerinin her türlü fason işçiliği, imalatı, alım satımı,...