16 / 05 / 2024

Arasta Yatırım İşletme

Arasta Yatırım İşletme

Arasta Yatırım İşletme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan 'da İstanbul, Kadıköy, Kızıltoprak Bağdat Caddesi, Feyz Apartmanı 'nda kuruldu.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL Hikmet Atalay ve Kadir Ötgüç ortaklığında kuruldu.

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Günay Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

OSB yatırımında 2 önemli karar!

OSB’de faiz desteği için asgari yatırım tutarı şartı kaldırıldı ve yatırıma başlama süresi 2 yıl olarak yeniden düzenlendi. EPDK sistem kullanım ve işletme bedellerini düşürdü.

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karaarslan ve Cebrail Karaarslan ortaklığında kuruldu.

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi  50 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Nurhayat Yatırım Turizm İşletme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurhayat Yatırım Turizm İşletme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahit Bozatlı ve Walıd Amer ortaklığında kuruldu.

Arasta Yatırım İşletme Haberi

Arasta Yatırım İşletme

Arasta Yatırım İşletme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da İstanbul, Kadıköy, Kızıltoprak Bağdat Caddesi, Feyz Apartmanı'nda kuruldu. 


Arasta Yatırım İşletme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Kızıltoprak Bağdat Caddesi, Feyz Apartmanı...