26 / 05 / 2024

Araştırma Lansmanı ve Ödül Töreni

Araştırma Lansmanı ve Ödül Töreni

AYD evsahipliğinde Sabancı Müzesi “The Seed”de düzenlenen Araştırma Lansmanı ve Ödül Töreni; AVM – Organize Perakende Sektörü marka temsilcileri, çalışanları ve diğer konukların katılımıyla yapıldı.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal ortaklığında kuruldu.

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Baran tarafından kuruldu.

Araştırma Lansmanı ve Ödül Töreni Haberi

Araştırma Lansmanı ve Ödül Töreni


“AVM’lerde Tüketicilerin Seçtiği 1 Numaraları Markaları” belirlemek üzere yapılan bu önemli araştırmayı gerçekleştiren GFK Türkiye Genel Müdürü Fulya Durmuş ise; Türkiye genelinde yapılan bu araştırma tekniği ve rasyoneli hakkında geniş bilgi verdi. Daha sonra perakendecilerin heyecanla beklediği Araştırma Sonuçları açıklandı; 

11 kategoride birinci olan markalara ödülleri takdim edildi.


● AYD Başkanı Hulusi Belgü, 1987’den beri sürekli devinim halince bulunan AVM sektörünün bugüne kadar aldığı yaklaşık 50 milyar dolar yatırım, 9 milyon m2 kiralanabilir alan ve yıllık cirolarındaki ortalama %12’lik artış ile Türkiye’nin lokomotif sektörü haline geldiğini söyledi.


● Sponsor Cefic CEO’su, Aerium Türkiye Başkanı Anthony M. Khoi, ana hedeflerinin Türkiye’deki perakende markalarını yurtdışına taşımak olduğunu belirterek Türkiye’nin yabancı yatırımcılar nezdindeki cazibesinin gittikçe arttığını söyledi.


Törende ilk önce 11kategorinin ilk üç markası açıklandı. Ayakkabı-Çanta...