25 / 07 / 2024

arazi Bankamatik kiralama

arazi Bankamatik kiralama

Bankalar şube açarak büyümenin yanı sıra, şubesi bulunmayan bölgelerde bankamatik (ATM) yeri de kiralıyor. Bankamatikler bir dükkan içinde olabileceği gibi, arazi üzerinde bağımsız olarak da kurulabiliyor...

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan yeni fırsat! İki ilde 4 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf kiralık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 4 bin 700 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Arazi bankacılığı modeli ile araziler üretime kazandırılacak!

Cumhurbaşkanlığının 2019 yılına ilişkin programına göre, sözleşmeli üretim ve arazi kiralama gibi yöntemlerle tarımsal işletmelerde ölçekler büyütülecek. Arazi bankacılığı dahil çeşitli modellerle atıl tarım arazilerinin üretime kazandırılması hedefleniyor.

Şehzadeler'de taşınmazların yıllık kiralama ihalesi yapıldı!

Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Bu tür arazi kiralama ihalelelerini vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz ve tüm işlemleri mobil ihale aracımız sayesinde yerinde yapıyoruz.

Milli emlak arazi kiralama şartları neler?

Devlete ait taşınır ve taşınmaz malların tümüne milli emlak deniyor. Milli emlak taşınmazlarının tasarruf işlemleri ile ilgili esaslar, kanun, yönetmelik ve tebliğler ile açıklanıyor. Peki, Milli emlak arazi kiralama şartları neler?

Arazi kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Arazi kiralama süresi arazinin toprak sahibi tarafından kiracıya teslim edildiği veya teslime hazır bulundurulduğu tarihte başlıyor. Peki, arazi kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte arazi kira sözleşmesi örneği..

Bankamatik yeri kiralama!

Bankalar şube açarak büyümenin yanı sıra, şubesi bulunmayan bölgelerde bankamatik (ATM) yeri de kiralıyor. Bankamatikler bir dükkan içinde olabileceği gibi, arazi üzerinde bağımsız olarak da kurulabiliyor...

SKY Kule Vinç Kiralama şirketi kuruldu!

SKY Kule Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu

Müteahhitler Haydarpaşa ve yakın çevresinde arazi arayışına girdi!

Haydarpaşa ve yakın çevresi kültür, turizm ve ticaret alanına dönüştürülüyor. Marmaray sonrası bölgenin yapısı tamamen değişecek. Müteahhitler özellikle Harem'de bina ve arazi topluyor...

3. Köprü güzergahındaki arsa ve arazi beklentisi yükseldi!

3. Köprü'nün yeniden gündeme gelmesi, İstanbul ve çevresindeki arazi satışlarını durdurdu Arsa sahipleri yüksek kâr sağlamak için beklemeye, yatırımcılar ise arazi aramaya başladı

arazi Bankamatik kiralama Haberi

arazi Bankamatik kiralama

Bankamatik yeri kiralama!

Bankalar şube açarak büyümenin yanı sıra, şubesi bulunmayan bölgelerde bankamatik (ATM) yeri kiralıyor. Peki bankamatik yeri kiralama süreci nasıl işliyor? 


Sahip olduğunuz bir arazi üzerinde veya dükkanınızın bir bölümünü bankaların bankamatik kurmaları için kiraya vermek istediğinizi farz edelim. Bu durumda bankalar ile iletişime geçmeniz gerekiyor.


Kimi bankalar, şube kiralamalarında da olduğu gibi, müdürlük binalarında "kiralama" işlerini görüşebiliyor. Dükkanının bir kısmını veya arazisini bankamatik için kiraya vermek isteyen mal sahipleri bankalara teklifte bulunabiliyor.


Ancak kimi bankalar direkt olarak böyle bir teklif kabul etmiyor. Bankamatik yeri için arayış içinde olan bankalar, bu teklifi kendileri yaptıkları gibi, bankalara kiralama yeri bulan danışmanlık firmaları ile de iletişime geçebiliyor.


Arazilerde veya dükkanın bir kısmında bankamatik yerinin kiralanabilmesi için, bankalar bazı noktalara dikkat ediyor:


Kiralanacak alan bir dükkan...