03 / 05 / 2024

Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi

Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi

Kıbrıs'ta Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından yürütülen "Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi" oluşturuluyor. Strateji metni hazırlanmasına yönelik çalışmaların ilk günü tamamlandı.

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

O ildeki 8 arazi ve 2 arsa 8 taksitle satılıyor! Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Kastamonu Tosya Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Kastamonu ili, Tosya ilçesinde yer alan 8 arazi ve 2 arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Kastamonu Tosya'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ceylan tarafından kuruldu.

My Arazi Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

My Arazi Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Putin Suriye'de daha fazla arazi ve gayrimenkul istiyor!

Rusya, Suriye'de bulunan askeri üsleri için daha fazla arazi ve gayrimenkul almak istiyor. Putin, Savunma Bakanlığı'na Suriye hükümetiyle görüşmelerde bulunması için talimat verdi.

Kıbrıs'ta Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi oluşturuluyor!

Kıbrıs'ta Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından yürütülen "Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi" oluşturuluyor. Strateji metni hazırlanmasına yönelik çalışmaların ilk günü tamamlandı.

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Erdinç Mavuk, Nurettin Mavuk, Hacı Ertürk Mavuk Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sedat Bağışgil ve Vedat Bağışgil tarafından kuruldu.

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı açıklandı!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Planda, inşaat sektörüne yönelik kamu destekli bir ihtisas bankası kurulması öneriliyor.

Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi basın toplantısı yarın!

Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, 3. Dönem mezunlarını vermeye hazırlanıyor. Işıl Erol’un konuşmacı olacağı 3. Sertifika Programı için Swissotel’de basın toplantısı gerçekleşecek.

Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi Haberi

Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından yürütülen, "Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi" oluşturularak, strateji metni hazırlanmasına yönelik çalışma çerçevesinde düzenlenecek ve iki gün sürecek çalıştayın ilk günü tamamlandı.


STRATEJİ RAPORUNUN DEVLET POLİTİKASI OLMASI HEDEFLENİYOR

The Management Centre moderatörlüğünde yapılan çalıştayın ikinci gününün de tamamlanmasının ardından çalıştay çıktıları analiz edilerek raporlanacak ve ülkede ilk kez Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi ortaya çıkacak. Birlik, ortaya çıkan stratejiyi devlet kurumları ile paylaşarak, bunun bir devlet politikası olmasını talep edecek.


İLK AŞAMADA VERİ TOPLANDI

Dört ayı aşkın süredir devam eden çalışmalar kapsamında, birinci aşama olarak "Birincil ve İkincil Kaynak Taraması", "Yapılandırılmış Mülakatlar" ve "Odak Grup Toplantıları" yapılarak veriler toplandı.


İKİNCİ AŞAMA; "STRATEJİ OLUŞTURMA ÇALIŞTAYI"

Strateji hazırlanmasının ikinci aşamasını 20 Nisan 2017 tarihinde yapılan ve 24 Nisan 2017 tarihinde yapılacak...