12 / 05 / 2024

Arc Çanakkale Mimarlık adres

Arc Çanakkale Mimarlık adres

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

Aesthetıcs Arc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aesthetıcs Arc Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Kazdal tarafından kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Eray Tüzün tarafından kuruldu.

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  210 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Oğuz Yavaşca, Emrah Fakir ve Mustafa Oğuz Yavaşca tarafından kuruldu.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Grand Arc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Grand Arc Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kara tarafından kuruldu.

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

CM Mimarlık, Vinero Şaraphane ve Konukevi ile tasarıma yeni yorum getirdi!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde yer alan ve iç mimari projesi CM Mimarlık imzasını taşıyan Vinero Şaraphane ve Konukevi, tasarım anlayışı ile endüstriyel mekanlara alışılmışın dışında bir yorum getiriyor.

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. Osman Çağrı Sağlam tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ı ağırlıyor

Arc Çanakkale Mimarlık adres Haberi

Arc Çanakkale Mimarlık adres

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegredevre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mah.Fırın Sk.Ozan Apt. No:52/1 Avcılar