14 / 05 / 2024

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Arçelik olarak ABD'de en prestijli binaların mutfaklarına ankastre ürünler yapmaya başladık. Arçelik'ten sonra pazara yıl sonunda Beko markasıyla da gireceğiz" diye konuştu.

Beko, yıl sonunda ABD pazarına giriyor!

ABD’ye özel ürünler hazırladıklarını söyleyen Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Amerika büyük ama zor bir pazar. Ancak yaşlanan bir nüfus var ve daha küçük evlere taşınıyorlar. O yüzden bizim ürünleri tercih edecekler” dedi.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Arçelik ABD'de ankastre ürünler yapıyor!

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Arçelik olarak ABD'de en prestijli binaların mutfaklarına ankastre ürünler yapmaya başladık. Arçelik'ten sonra pazara yıl sonunda Beko markasıyla da gireceğiz" diye konuştu.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk istifa etti!

Katılım bankası Türkiye Finans 'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı belirtildi.

KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel istifa etti!

KARDEMİR Genel Müdürü Demirel istifa etti. Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'den (KARDEMİR), Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, Fadıl Demirel'in istifasının yönetim kurulu tarafından kabul edildiği belirtildi.

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu!

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Tacettin Pekgüzel Sur Çelik Kapı Genel müdürü oldu!

Tacettin Pekgüzel, 21 yıldır yönetim kurulu üyeliğini yürüttüğü aile şirketleri Sur Çelik Kapı'nın Genel Müdürü oldu. Tacettin Pekgüzel Genel Müdürlük görevini abisi Yalçın Pekgüzel'den 16 Haziran 2014 tarihinde devralacak.

Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Hande Osma'nın Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladığını bildirdi.

Aytekin Güç, BW Citadel Hotel Genel Müdürü oldu!

26 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Aytekin Güç, 27 Mayıs 2014 tarihi itibariyle, Sultanahmet Ahırkapı’daki BW Citadel Hotel’in Genel Müdürü oldu. Güç, meslek hayatına, 1988 yılında Kalyon Oteli’nde başladı...

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreteri oldu!

İETT İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı. Baraçlı, Temmuz 2009'dan beri İETT Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı. İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı kimdir? İşte cevabı...

Metro Genel Müdürü Özgür Ayyıldız istifa etti!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Özgür Ayyıldız istifa etti. Boşalan genel müdürlük makamına ise vekaleten Ahmet Afkan atandı...

Ahmet Olmuştur THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ahmet Olmuştur Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu Haberi

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu

Koç Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren ve Beko ve Grundig markalarını da bünyesinde barındıran Arçelik A.Ş.’nin Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Yurtdışında ‘Asya-Pasifik ve Amerika’yla büyüyeceğiz” dedi. 


Avrupa’da ciddi spor sponsorluklarına imza atan Beko, Avrupa Basketbol Şampiyonası (Eurobasket) 2015’in de ana sponsorluğunu üstlenmiş durumda. Hafta sonu, Hakan Bulgurlu’nun daveti üzerine  Berlin’deki şampiyonada Türkiye-İtalya maçını izledik. Ama öncesinde de Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarında Beko ve Grundig stantlarını ziyaret ettik. 


SATIN ALMA PLANI

Ziyaret öncesi sorularımızı yanıtlayan Genel Müdür Hakan Bulgurlu, Arçelik’in Beko markasıyla ‘solo ürünlerde Avrupa’da liderliği yakaladığını söyledi ve ekledi: “Avrupa'daki bu başarıyı değişik coğrafyalara da taşımayı hedefledik. Yatırımlarımız sürüyor. Asya Pasifik ve Amerika gibi yeni pazarlarda faaliyetlerimizi genişleteceğiz. Yeni marka ve satın alma fırsatlarını da değerlendiriyoruz." 

Arçelik, ABD pazarına hızlı bir...