20 / 05 / 2024

arçelik meslek lisesi

arçelik meslek lisesi

Arçelik açtığı laboratuvar sayısını, 4 yeni laboratuvarla 8'e çıkaracak. Şirket 10 Ekim Perşembe günü Bursa'da açacağı laboratuvarla bu yıl 4 yeni sınıfı daha eğitime sunmuş olacak.

Eskişehir'de mobilya meslek lisesi açılacak!

Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. " dedi.

Arçelik ABD'de ankastre ürünler yapıyor!

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Arçelik olarak ABD'de en prestijli binaların mutfaklarına ankastre ürünler yapmaya başladık. Arçelik'ten sonra pazara yıl sonunda Beko markasıyla da gireceğiz" diye konuştu.

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Arçelik tasarımları ABD’deki konut projelerinde kullanılacak!

Türkiye ankastre pazarının lideri Arçelik A.Ş., modern ve estetik tasarımlar sunan ürünleriyle Türkiye ve yurtdışındaki en seçkin konut projelerine imzasını atıyor.

Arçelik 413 buluşçu mühendise ödül verdi!

Arçelik AŞ'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Buluş Günü, Arçelik Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 413 buluşçu mühendise ödül verildi.

Arçelik Ar-Ge merkezi açıyor!

Arçelik, Tayvan'dan sonra yurtdışındaki ikinci Ar-Ge merkezini Birleşik Krallık'ın ilk bilim parkı olan Cambridge Science Park'ta açıyor.

Arçelik, Ege'de 5 yeni mağaza açtı!

Arçelik AŞ, İzmir ve Manisa'da 4'ü Arçelik, 1'i de Beko olmak üzere 5 konsept mağazasını hizmete açtı. Mağazalar, Arçelik markalarının yenilikçi tasarım, üstün teknoloji ve enerji tasarruflu ürün gamını tüketicilere sunacak.

Kepez Akdeniz Sanayi Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Başkan Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’ne sözünü verdiği 24 derslikli ve 2 atölyeli Akdeniz Sanayi Mesleki ve Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nin, temelinin Çarşamba günü atılacağını açıkladı.

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak!

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak. Söz konusu inşaatın altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı 2 Haziran'da askıdan inecek!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması 2 Haziran'da askıdan inecek...

Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı kesinleşti!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin Turizm+Ticaret+Konut alanı olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması kesinleşti.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı imar planı yeniden askıda!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı’na İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin hazırlanan 2 paftalık 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016'da tamamlanacak!

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

arçelik meslek lisesi Haberi

arçelik meslek lisesi


Arçelik açıklamasına göre, Trabzon, İzmir ve Ankara'da laboratuvar açılışlarını gerçekleştiren şirket, 10 Ekim Perşembe günü Bursa'da açacağı laboratuvarla bu yıl 4 yeni sınıfı daha eğitime sunmuş olacak.


Arçelik'in 2011 yılında hayata geçirdiği bu program, elektrikli ev aletleri teknik servis elemanı yetiştirme alanında özel laboratuvar açılması bakımından Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.


Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik AŞ Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, laboratuvarlarına yenilerini eklemekten dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, söz konusu programın elektrikli ev aletleri teknik servis elemanı yetiştirme alanında özel laboratuvar açılması bakımından Türkiye'de bir ilk olduğunu kaydetti.


2013-2014 eğitim döneminde sekiz okulda toplam 331 öğrencinin laboratuvarlarda eğitim göreceğini aktaran Çakıroğlu, şunları ifade etti:


"Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesi, mesleki ve teknik eğitimin ülke ekonomisi açısından önemine...