16 / 05 / 2024

Archeım Group iletişim

Archeım Group iletişim

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de I. Jasım Alwan Al-Dulaımı tarafından kuruldu.

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Canip Melih Şamlı ve Emine Didem Şamlı ortaklığında kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

Mefa Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de kuruldu.

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yel tarafından kuruldu.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

İnvestiva Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvestiva Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Musab Ibrahım tarafından kuruldu.

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziad Haznavi ve Salih Elalo ortaklığında kuruldu.

Longchen Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Longchen Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Guangkang Zou ve Hanying Zou ortaklığında kuruldu. 

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Najıb Dwıdarı tarafından kuruldu.

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli tarafından kuruldu.

Archeım Group iletişim Haberi

Archeım Group iletişim

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...