05 / 07 / 2024

Arcıv Mimarlık Mühendislik adres

Arcıv Mimarlık Mühendislik adres

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. Osman Çağrı Sağlam tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Toyer Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Toyer Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi, Beytullah Vıcıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak' ta kuruldu.

Jura Jeoteknik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jura Jeoteknik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Nişancı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Turğut, Savaş Karafes, Serkan Karafes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu.

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Güven, İhsan Sunmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aslan, Udai Hassan Khamıs Taeı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Pruva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Egemen Öğülmüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Karakalem Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Karabalık, Kıyas Gencer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Arcıv Mimarlık Mühendislik adres Haberi

Arcıv Mimarlık Mühendislik adres

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 


Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üniversite Mah.Civan Sok.O...