05 / 05 / 2024

arda özer REHAU

arda özer REHAU

H. Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı.

Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı!

H. Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Süzer Grubu'ndan Gökkafes’teki Ritz'in satışı hakkında açıklama!

Sözcü Gazetesi'nde 14 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan "Beşiktaş Gökkafes’teki Ritz bölümünün satışı" haberi hakkında Süzer Grubu bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Özer+Tulgan Mimarlık'tan Seyhan Divan Otel'e çağdaş tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Siyasi belirsizliğin kalkmasıyla projelerin lansmanları art arda yapıldı!

Konut sektöründe seçim belirsizliğinin ortadan kalkması art arda yeni proje lansmanlarını beraberinde getirirken; son iki haftada talepte gözlenen canlanmayla birlikte 1.2 milyon adetlik yıl sonu satış hedefinin aşılabileceği belirtiliyor.

Adana Divan Oteli Özer Tulgan Mimarlık imzası taşıyor!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Arda Turan parasını emlak sektörüne yatırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor!

Arda Turan, İspanya’nın Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olmuş, sezonluk 8 milyon Euro’ya imza atmış.

Arda Turan gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığı iddia ediliyor.

Arda Turan Boğaz’dan yalı satın alacak!

Arda Turan Boğaz’dan yalı alıyorHer fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi’deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan daha öncede İstanbul Ataköy’den 2 daire aldı.

Arda Turan, Boğaz'dan yalı bakıyor!

Her fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi'deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz'dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferinin ardından İstanbul Ataköy'den 2 daire aldı.

arda özer REHAU Haberi

arda özer REHAU

2014'te REHAU Yapı Tekniği bölümünde Ankara Bölge Satış Yöneticiliği ve 2017 itibarıyla Anadolu Bölge Satış Müdürü görevlerini üstlenen H. Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı.

1981'de Ankara’da doğan H. Arda Özer, TED Ankara Koleji’nde liseyi bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını da Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde tamamlayan Arda Özer, önceki satış direktörü Burak Tekke’den görevi devraldı.

2003'ten itibaren çeşitli üretim safhalarında çalıştıktan sonra 2006'da Arbor Mining LLC firmasında satış kariyerine başlayan Özer, 2008'de AKG Gazbeton firmasında satış mühendisi olarak devam...