06 / 05 / 2024

Ardahan Çıldır entegre hastanesi

Ardahan Çıldır entegre hastanesi

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

Ardahan Çıldır'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ardahan ili Çıldır ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

TOKİ Ardahan Çıldır sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ'nin Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde hayata geçirdiği 78 adet konutun sözleşmeleri imzalanıyor. İşte TOKİ Çıldır sözleşme imzalama tarihleri...

Ardahan Çıldır’da 78 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Ardahan Çıldır’da hayata geçirdiği 78 konutun hak sahipleri belirlendi.

Ardahan Çıldır Gölü'ndeki tesis belediyeye devredildi!

Ardahan'ın Çıldır Gölü kenarındaki Konaklama Tesisi'nin Çıldır Belediyesine devri gerçekleşti.Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yıldız Entegre'den Vario serisi!

Türkiye’nin ağaç sanayiinde lider firması Yıldız Entegre, 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Intermob 19’uncu Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda en yeni ürünleriyle yer alıyor.

Ardahan Çıldır Belediye oteli yükseliyor!

Çıldır Belediye oteli yükselmeye başladı. Belediye oteli 4 kat 40 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Ardahan Çıldır'da Yeni Camii inşa ediliyor!

Yapımına 2014 yılı Ağustos ayı içerisinde başlanan Çıldır Yeni Cami inşaatının yapımı devam ediyor. 2016 yılı içerisinde kaba inşaatı tamamlanıp teslim edilmesi planlanmakta olan caminin ana kubbesinin betonu atılarak büyük bir kısmı tamamlanmış oldu.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Ardahan Çıldır Taziye Evi için ilk kazma vuruldu!

Yıldırımtepe mahalle muhtarı Varidet Aktemur mahallelerin en önemli eksikliklerinden biri olan taziye evi ve imam evinin temelini attıklarını belirtti.

Ardahan Çıldır TOKİ Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yaklaşık 20 gün önce temeli atılan Çıldır TOKİ Konutları yükselmeye başladı. TOKİ konutlarının iki bloğunun kaba inşaatı tamamlanarak üçüncü bloğa geçildi.

TOKİ Ardahan Çıldır Konutları 2017'de teslim!

Türkiye Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Ardahan Çıldır'a yapılacak olan 80 dairelik TOKİ konutlarının temeli atıldı.

Ardahan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temeli yarın atılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın Kars-Tiflis-Bakü tren yolu hattında önemli kavşak olan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temelini atacak.

Ardahan Çıldır entegre hastanesi Haberi

Ardahan Çıldır entegre hastanesi

Ardahan Çıldır ilçesine Entegre Hastanesi inşa edilecek. Projede kazı çalışmaları başladı. Çıldır Sağlık Ocağı alanına yapılacak hastane 10 yataklı olacak. 


İlçe yatırımlarla büyürken yeni yatırım bölgede inşaat sektöründe patlama meydana getirdi. Hastanenin, halk için yeni iş kapısı olması ve ihtiyaçların karşılaması bekleniyor. Yeni hastanenin kısa sürede tamalanıp hizmete açılması bekleniyor.



23 Şubat...