28 / 08 / 2024

Ardahan Çıldır sosyal tesis niteliğinde otel

Ardahan Çıldır sosyal tesis niteliğinde otel

16. Uluslarası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik paneli için İstanbul’da bulunan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, yaptıkları çalışmalarda Çıldır’ı yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Yatırımcılar dikkat! İşte 11 yıldır düzenli temettü veren hisseler!

Borsa yatırımcıları düzenli temettü veren hisseleri araştırırken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden 11 yıldır düzenli temettü veren hisseleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Güldür Güldür'ün Nebati skecine bakandan olay gönderme! Sosyal medyadan bakın ne açıklaması yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Ardahan Çıldır'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ardahan ili Çıldır ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Yemliha'ya beş yıldızlı sosyal tesis!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerin yanı sıra mahallelere de beş yıldızlı sosyal tesisler inşa ediyor.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

TOKİ Ardahan Çıldır sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ'nin Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde hayata geçirdiği 78 adet konutun sözleşmeleri imzalanıyor. İşte TOKİ Çıldır sözleşme imzalama tarihleri...

Ardahan Çıldır’da 78 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Ardahan Çıldır’da hayata geçirdiği 78 konutun hak sahipleri belirlendi.

Ardahan Çıldır sosyal tesis niteliğinde otel Haberi

Ardahan Çıldır sosyal tesis niteliğinde otel

Başkan Azizoğu “İlk önce Çıldır’ımızın imar sorunundan başladık. Bilindik üzere seçimi DSP’li belediye başkanı olarak kazandım. Şartlar ve koşulların gereği Ak partiye geçtim, pişman da değilim. Seçim sürecinde vaade de bulunduğumuz ne varsa hepsini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. 


Bölgemizin kanayan yarası haline gelen göç hala devam etmektedir. 2900 olan nüfusumuz 2780’e düştü. Çıldır Gölü Kış ve Yaz Turizmi, Aktaş Sınır Kapısı, Yüksek Okul, Bizim Son Şansımızdır. Yüksek okul projesinde pek başarılı olamadık, çünkü yurt sorununu çözemedik. Yurdumuzu siyasi nedenlerden dolayı faaliyete geçiremedik. Ama Aktaş Sınır kapısını iyi değerlendirirsek ve Çıldır gölünü kış ve yaz turizmine açarsak bir çok gelişmenin önünü açabiliriz. 


Özellikle kapıyla ilgili sürekli, sınır ticareti konusunda gençler ve girişimcilerle toplantılar, istişareler, yapıyorum. Onları dört yıllık gümrük memurluğu tecrübelerimle...