06 / 05 / 2024

Ardahan entegre hastaneleri

Ardahan entegre hastaneleri

Yıllardır bir türlü bitmeyen Göle Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirilip, açılacağı merak konusu olduğu şu günlerde Ardahan’ın iki ilçesine Entegre Hastanesi yapılacağı öğrenildi.

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

Ardahan’a 2 yeni entegre hastanesi müjdesi!

Yıllardır bir türlü bitmeyen Göle Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirilip, açılacağı merak konusu olduğu şu günlerde Ardahan’ın iki ilçesine Entegre Hastanesi yapılacağı öğrenildi.

TOKİ Ardahan Göle 40 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Ardahan Göle 40 yataklı devlet entegre hastanesi ve lojman inşaatı ikmal işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 15.00' te Küçükçekmece'de yapılacak.

TOKİ Ardahan Göle'de 40 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Ardahan Göle 40 yataklı devlet entegre hastanesi ve lojman inşaatı ikmal işi ihalesi 8 Mart 2016 tarihinde saat 15.00'te gerçekleşecek.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne 315 Milyon Euro kredi verilecek!

Kamu Özel Ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı. Şehir hastaneleri arasında finansmanında anlaşma sağlanan ilk proje.

Ardahan'da ihtiyaç sahibi 5 aile evlerine kavuştu!

Ardahan Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için yaptırılan evlerin anahtarları teslim edildi.Ardahan'da ihtiyaç sahibi 5 aile evlerine kavuştu.

Ardahan şehir stadyumunun depreme dayanıksız olduğu belirlendi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'daki 80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu'ndaki faaliyetlerin, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle durdurulduğunu bildirdi...

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 1.9 milyar TL proje bedeliyle yükseliyor!

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 3 bin 704 yatak kapasiteli olacak. 42 ayda tamamlanacak olan Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesinde 4 bin 100 kişilik sağlık kadrosu çalışacak...

Kamu Hastaneleri Birliği, 3 hastanede kantinleri 29 Eylül'de kiraya veriyor!

Kamu Hastaneleri Birliği; Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi kantin yerini, Asarcık İlçe Devlet Hastanesi kantin yerini ve Kavak İlçe Devlet Hastanesi'nin kantin yerini 29 Eylül 2014'de kiraya çıkarıyor.

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

TOKİ Ardahan’da kentsel dönüşüm kapsamında 550 konut inşa edecek!

TOKİ’nin desteğiyle serhat şehri Ardahan’da Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıldı. 113 bin metrekarelik ilk etap kapsamında 550 konut inşa edilecek.Birinci etap üzerinde olan mülkiyet sahipleri ile yapılan anlaşmada her ay 350 TL kira yardımı yapılacak...

Kale Kilit Avrupa'nın en büyük entegre kilit üretim tesisini kuruyor!

Türkiye'nin lider kilit üreticisi olan ve 100’ün üzerinde ülkeye ulaşan Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100.000 m2 kapalı alana sahip olacak

Ardahan atık su arıtma tesisinin çalışmaları hızla devam ediyor!

Belediye tarafından yapılan atık su arıtma tesisinin çalışmaları hızla devam ediyor. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,tesisin inşaatının 21 bin 500 metrekare alan üzerinde başladığını ifade etti.

Ardahan entegre hastaneleri Haberi

Ardahan entegre hastaneleri

Ardahan’ın iki sınırı ilçesi olan Çıldır ve Posof’a birer poliklinik yapılacağı ve ‘Enterge Hastane’ tipi poliklinikler için bu ayın ortasına ihale yapılacağı bilgisi alındı.


Ardahan Hastanesine Butik Lojman..


Çıldır ve Posof’a yapılacak olan polikliniklerin projelerinin tamamlandığı ve ihalelerinin aynı gün içinde yapılacağı bilgileri alınırken Ardahan Devlet Hastanesine de butik lojmanlar yapılmaya başlandı.

İnşaatına başlanan Butik Lojmanların gelecek yılın ortalarında hastaneye teslim edilmesi bekleniyor.


VALİ ÖZEFE, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ


Vali İbrahim Özefe, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurumun yürüttüğü faaliyetler ve çalışmalar hakkında brifing aldı.


Sağlık Müdürlüğü bahçesinde Vali Özefe’yi, İl Sağlık Müdürü Ulaş Şentürk, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Çolak ve şube müdürleri karşıladı. Vali Özefe, Sağlık Müdürü Ulaş Şentürk ve şube müdürleriyle bir süre görüşerek, Ardahan’da sağlık hizmetlerinin durumu ile yürütülen...