04 / 05 / 2024

Ardahan Öğretmenevi

Ardahan Öğretmenevi

Ardahan'da, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı gazinosunda çıkan yangın maddi hasara neden oldu.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi olacak!

Ardahan mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziziye Kışlası'ndaki sorunlar çözüldü. Artık orası Millet Bahçesi olacak'' dedi.

Ardahan'da inşa edilen tesisler mecliste!

2010-2019 yılları arasında Ardahan ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Samsun Atakum'a öğretmenevi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'a öğretmenevi müjdesi verdi.

TMSF, Kafkas Teknik Yapı'nın Ardahan'daki otelini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı.

Ardahan'da ev çöktü: Bir ölü, iki yaralı!

Ardahan'ın merkeze bağlı Çetinsu köyünde bir evin tavanının çökmesi sonucunda bir kişi öldü iki kişi de yaralandı.

Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Ardahan'da cami yapımı için arsa bağışlandı!

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, merkez Atatürk Mahallesi'nde cami inşa edilmesi için bir dönüm arsa bağışında bulundu.

Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak?

Edirne Öğretmenevi otelinin de bulunduğu ana bina, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından yapılan deprem etüdü sonrasında depreme uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Peki, yeni Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak? CHP'li Gaytancıoğlu sordu...

Kırıkkale Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı!

Kırıkkale'de hayata geçirilecek Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı. Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

TOKİ Ardahan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Hükümet Konağı'nın ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ardahan tüneller şehri oluyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ardahan, Aşık Şenlik Tüneli, Ilgar Tüneli ile tüneller şehri oluyor" dedi. 

TOKİ Ardahan Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Merkez projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Zeytinburnu Öğretmenevi yıkılıyor!

Senelerdir eğitimcilere ve ilçedeki vatandaşlara hizmet veren Zeytinburnu'ndaki öğretmenevi kapatıldı. Boşaltma işlemlerinin başladığı öğretmenevinin yıkılacağı belirtildi.

Ardahan Öğretmenevi Haberi

Ardahan Öğretmenevi


     Ardahan Öğretmenevi arkasındaki tek katlı askeri gazinonun kazan dairesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 

     Ardahan Belediyesi'ne ve askeriyeye ait itfaiye araçlarıyla yangına müdahale edildi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucu söndürülen yangın, maddi hasara yol açtı. Söndürme çalışmaları sırasında 1 askerin dumandan etkilendiği öğrenildi. 

     Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını belirterek, ''Olumsuz bir durum yok. Dumandan etkilenenler olabilir, o normal bir durum. Yangın, kalorifer sisteminde çıkmış. Soğutma çalışmaları devam ediyor'' dedi. 

     Azizoğlu, gazinoda inceleme yapacağını...