15 / 05 / 2024

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Maşallah Arde imzasıyla kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbilgin tarafından kuruldu.

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Bahadır tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Akgül tarafından kuruldu.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Maşallah Arde imzasıyla  kuruldu. 


Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat malzemeleri, demir,bakır, kum, çakıl, mıcır,çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans,karo,mozaik mamulleri,tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak,bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet,edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek,işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. Her türlü nalburiye işleri yapmak. 3. Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü maddelerin alımı ve satımını yapmak....