27 / 04 / 2024

Ardeniz Emlak Anonim Şirketi Nerede

Ardeniz Emlak Anonim Şirketi Nerede

Ardeniz Emlak Anonim Şirketi 2 milyon 50 bin 958 TL sermaye ile bugün İlkay Denizolgun, Ayşe Gülderen Denirolgun kuriş, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman imzasıyla kuruldu.

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Vin Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Vin Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de Shakhnoza Kahakımova ve Farrukhjon Nıgmatov ortaklığında kuruldu.

Somay Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Somay Emlak Anonim Şirketi Çatalca'da Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi Şişli’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ekber Bilgin tarafından kuruldu.

Turyak Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Turyak Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile turgay Yakın tarafından kuruldu.

Art Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Art Emlak Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre tarafından kuruldu.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Abdik tarafından kuruldu.

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Soydan tarafından kuruldu.

Semrük İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Semrük İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Can Heyal tarafından kuruldu.

Fargo Center Kuyumculuk Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Fargo Center Kuyumculuk Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hosseını tarafından kuruldu.

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ertuğrul tarafından kuruldu.

Ardeniz Emlak Anonim Şirketi Nerede Haberi

Ardeniz Emlak Anonim Şirketi Nerede

Ardeniz Emlak Anonim Şirketi 2 milyon 50 bin 958 TL sermaye ile bugün İlkay Denizolgun, Ayşe Gülderen Denirolgun kuriş, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman imzasıyla kuruldu.


Ardeniz Emlak Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü konut, fabrika, bina ve tesisler, işyerleri, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, yol-köprü inşaatı ve her türlü onarım işleri yapmak ve yaptırmak. Özel ve tüzel kişilerle kamu iktisadi ve benzeri kuruluşlarla bu hususlarda işbirliği etmek ve gerektiğinde bu kuruluşlarla ilişkilerini kesmek, tasfiye etmek veya satmak. Mühendislik, plan-proje, teknik müşavirlik, statik hesapları, parselleme işleri, taşeronluk ve benzeri hizmetleri yapmak veya yaptırmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait...