18 / 05 / 2024

Aref Abdul Rahman

Aref Abdul Rahman

Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aref Abdul Rahman, Shadi Almunajjed tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Haziran'da kuruldu.

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uzun tarafından kuruldu.

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Chakallı tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Abdul Fatah Al Mousa tarafından kuruldu.

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alshaımaa Abdul Al-Yassry tarafından kuruldu.

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Belal Ataba, Muhamed Saer Horo, Nuyrettin Kürkçü, Samer Abdul Hamıd ve Yaman Elrecep ortaklığında kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Abdul Hady Alsmaeel ve Sulaıman Tayyar ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Aref Abdul Rahman Haberi

Aref Abdul Rahman
Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aref Abdul Rahman, Shadi Almunajjed tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  İNŞAAT: A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum vekuruluşları...