06 / 05 / 2024

arena bitişi

arena bitişi

Olimpiyat Stadı'ndaki zeminden çok yakınan Slaven Bilic ve oyuncular, Vodafone Arena'da bu sorunu yaşamayacak. Başkan Fikret Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euro maliyetli çim kullanılacak.

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Arsa alacaklara müjde! 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla 20 arsa satışa sunuluyor! İşte o tarih!

Bayburt Belediyesi, Bayburt ili, Merkez ilçesi, Bayburt-Erzurum kara yolu üzeri Yeni Sanayi bitişiğinde yer alan 20 adet arsayı 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Göktürk 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi 137 ada 12 parsel,1728-1729 parseller,151 ada 9 parsel, 151 ada 17 parsel ve bitişiğindeki tescil harici alan,125 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü belirtildi...

Acıbadem’deki yurt inşaatının mühürlenmesi için toplanıldı!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı bitişiğindeki arazide devam eden yurdun yapımı durdurdu. Mahalle sakinleri inşaatın önünde toplanarak binanın mühürlenmesini istedi.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Eyüp Alibeyköy'deki akaryakıt istasyonu için yeni imar plan!

İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. Akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapatıldı.

Tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğindeki kaçak yapı yıkılıyor!

Fatih'teki tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğinde yapım aşamasında olan kaçak yapının yıkımına başlandı...

Şişli'de tarihi eser apartman tehdit altında!

İstanbul Şişli'de bulunan 2. derece tarihi eser tescilli apartman bitişiğine yapılarak balkonlarını kapatan ve yapı güvenliğini ihlal eden bir başka bina yüzünden tehdit altına girdi..

Van Sebze Hali bitişiğindeki dükkanlar kiralandı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Şabaniye Mahallesi Sebze Hali bitişiğindeki 31 dükkanı kiraladı.

AND Frekans nerede? İşte lokasyon!

AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde hayata geçirilecek AND Frekans projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

arena bitişi Haberi

arena bitişi

SİYAH-BEYAZLI taraftarlar, yapımı süren Vodafone Areııa'yı her gördüğünde "Ne zaman bitecek? Artık burada maç izlemek istiyoruz" sorusunu soruyor. Başkan Fikret Orman ve ekibi, gece gündüz Arena inşaatının devam etmesi için büyük bir çaba sarf ediyor. Mali sıkıntılara rağmen Arenanın yapımı şu ana kadar hiç durmadı... Türkiye'nin ilk çevreci ve akıllı stadı olacak olan Arena için Beşiktaş yönetimi, hiçbir fedakârlıktan çekinmiyor. 


BU STATTA SORUN İSTEMİYORUM!.. 

Yönetim, iki sezondur Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemininden çok yakman Teknik Direktör Slaven Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena'nm çimi konusunda hassas davranıyor. Orman, 500 bin euroluk çim yerine dünyanın birçok stadında olan Hybrid Grass'ı (Hibrit Çim) Arena'da kullanma kararı aldı. 'Hibrit Çim'in Beşiktaş'a maliyeti ise 1.5 milyon euro olacak. Çimin...