22 / 05 / 2024

Ares İzolasyon Ürünleri  adres 

Ares İzolasyon Ürünleri  adres 

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Tuğsavul tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Tuğsavul tarafından kuruldu.

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süfyan Burak Doğuş tarafından kuruldu.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Axa Acoustık Mimarlık Tasarım İzolasyon Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Acoustık Mimarlık Tasarım İzolasyon Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Korkmaz tarafından kuruldu.

Ayz İzolasyon İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ayz İzolasyon Makina Elektrik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alpar tarafından kuruldu. 

Koska İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koska İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Serkan Koska tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kask İzolasyon İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kask İzolasyon İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhterem Kaskatı imzasıyla kuruldu.

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Ares İzolasyon Ürünleri  adres  Haberi

Ares İzolasyon Ürünleri  adres 

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Tuğsavul tarafından kuruldu.

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını...