13 / 05 / 2024

ARES

ARES

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Forum’un sahibi Multi Development oluyor. Marmara Forum’un yüzde 50 hissesi el değiştiriyor. Multi Development Türkiye, İngiliz yatırım fonu Ares’in yüzde 50’lik payına talip oldu.

Ares Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşim Bozkurt tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Ares Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ercan Erdoğan tarafından kuruldu.

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Tuğsavul tarafından kuruldu.

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Karataş tarafından kuruldu.

Başak Sayan Şile'ye yerleşti!

Mart tarihinden bu yana Şile'de yaşayan Başak Sayan, önceki gün Zincirlikuyu Zorlu Center'da ortaya çıktı. Sayan "Hemen tekrar Şile'ye döneceğim. Ares ve Milan orada çok mutlu'' dedi.

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 99 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Şahin, Gökay Özgün ve Zehra Çelenk Kahya ortaklığında kuruldu.

Ares Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ares Proje Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Devrim    Adar tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), büyüme hızına yetişilemeyen 100 şirketi belirledi. Listenin ilk sırasını yüzde 4473 büyüyen Ares Tersanecilik aldı.

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakurt ve Esra Özalp ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak'ta kuruldu.

Ares Sınai Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ares Sınai Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Aydın Veli Serin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Metroport Business'ta kuruldu.

Marmara Forum'un tamamını Multi Development alıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Forum’un sahibi Multi Development oluyor. Marmara Forum’un yüzde 50 hissesi el değiştiriyor. Multi Development Türkiye, İngiliz yatırım fonu Ares’in yüzde 50’lik payına talip oldu.

ARES Haberi

ARES

İstanbul Merter’deki AVM ve ofislerden meydana gelen projenin yüzde 50 hissedarı ve yöneticisi olan Multi Development Türkiye, İngiliz yatırım fonu Ares’in yüzde 50’lik payına talip oldu. Piyasada konuşulanlar, satın alma işleminin 350 milyon Euro civarında bir bedelle gerçekleşeceği yönünde.



MORGAN STANLEY DE ORTAKLIKTAN ÇIKTI..


Forum isimli AVM’lerin yaratıcısı, yatırımcısı ve yöneticisi Hollanda merkezli Multi Corporation’ın yüzde 100 iştiraki olan Multi Development, Türkiye’deki pek çok projesini çeşitli fonların ortaklığıyla hayata geçirmişti. Multi’nin 2013’te ABD’li gayrimenkul yatırımcısı Blackstone’a satışıyla faaliyet gösterdiği ülkelerdeki stratejileri de değişti. Edinilen bilgilere göre, Blackstone, Türkiye’deki AVM’lerde hissesi olan ortaklarla yolları ayırmayı ve hisselerin tamamına sahip olmayı tercih ediyor. Çok parçalı yapıyı sonlandırmayı hedefleyen Blackstone, AVM sektöründeki oyuncu yapısını da değiştiriyor. Öyle ki, ABD’li yatırım bankası Morgan Stanley’nin de...