02 / 05 / 2024

Arhavi Gençlik Merkezi

Arhavi Gençlik Merkezi

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Arhavi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Yüklenici firma tarafından başlatılan inşaatta, temel atıldığından bu yana büyük ölçüde ilerleme kaydedildi.

Arhavi Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Arhavi Belediyesi, hayata geçirdiği gençlik merkezinin inşaatında sona geldi.

Arhavi Gençlik Merkezi'nde çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında son durum!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Artvin Arhavi Gençlik Merkezi yaza tamam!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Afyon Sandıklı'ya gençlik merkezi geliyor!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün yoğun gayretleri ve mesaileri sonucu Sandıklı Gençlik Merkezi'nin ihale ilanı yayınlanarak resmiyet kazandı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Kayseri Kocasinan'daki tarihi okul gençlik merkezi oluyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

Arhavi Gençlik Merkezi Haberi

Arhavi Gençlik Merkezi


Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma tarafından başlatılan ve temel atıldığından bu yana büyük ölçüde ilerleme kaydeden inşaatta çelik konstrüksiyon çalışmalarına başlandı.


Sahil dolgu alanında kurulacak olan bina sayesinde Arhavi Gençlik Merkezi hizmetlerini mekân sıkıntısı yaşamadan daha kaliteli ve sistemli bir şekilde sunmayı hedefliyor. Gençlerin spora olan ilgisi ve merakının artacağı düşünülen ve daha iyi koşullarda, daha kapsamlı bir şekilde kültürel ve sportif aktivitelerini yerine getirmek isteyenlere hizmet verecek olan Arhavi Gençlik Merkezi spor salonu (Halk oyunları, voleybol, hentbol, basketbol, tenis, badminton gibi tüm sportif faaliyetlerin yer alacağı bölüm), konferans salonu (toplantı, seminer, panel, brifing, tiyatro gibi...