06 / 07 / 2024

arhavi osb toplantı

arhavi osb toplantı

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) yönetim kurulu üyeleri yeni bir toplantı yaptı. Toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da katıldı.

Yeni OSB modelleri hayata geçirilmeli!

Antalya OSB ve Dünya Gazetesi Antalya Temsilciliği iş birliğinde yapılan Türk ve Dünya Ekonomisi konulu webinar toplantısında sanayici ve turizm sektörünün temsilcileri ekonomideki gelişmeleri ve beklentileri anlattı...

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

Hakkari OSB için imar ve projelendirme aşaması başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde OSB kurulmasına ilişkin çalışmalar sürüyor. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında valilik konferans salonunda "Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Toplantısı" düzenlendi. Toplantıda, çalışmalar hakkında konuşuldu...

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB kuruluyor!

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB’nin kurulması için İZTO’da toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tesisimizde 3 bin 500 kişi istihdam edilecek” diye konuştu.

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

OSB'lerde istihdam şartıyla bedelsiz arsa tahsisi başladı!

Bakan Özlü, Meyra Palace Hotel'de düzenlenen, "Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Genel Kurul Toplantısı"nda önemli açıklamalarda bulundu.

Salihli OSB'nin 2. etabında 13 firmaya yer tahsisi yapıldı!

Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

Kumluca OSB arsa bulamadığı için kapanıyor!

Kumluca Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kumluca OSB’nin arsa bulamadığı için kapanacağı açıklandı.

Arhavi OSB için 39 hektarlık arsa tahsis edildi!

Artvin'in ilk Organize Sanayi Bölgesi için 39 hektarlık bir alan tahsis edildi. Arhavi Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 bin kişinin istihdamı sağlanacak.

arhavi osb toplantı Haberi

arhavi osb toplantı


Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) yönetim kurulu üyeleri toplantı yaptı. Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında valilik makamında yapılan toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu ile Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Özpervan katıldı.


Toplantıda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşundan bu yana neler yapıldığı, hangi aşamalardan geçildiği ve nelerin yapılması gerektiğiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. AROSB Müdürü Özpervan tarafından, yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyete geniş kapsamlı bilgi verildi. Yönetim kurulu üyeleri organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde kalan bölgelerin hızla kamulaştırılması konularını ele aldılar. Vali Doğanay, yaptığı konuşmada, AROSB'nin kurulmasında ve kuruluş altyapısının tamamlanmasında emeği geçenlerle müteşebbis heyete teşekkür ederek,...