06 / 05 / 2024

arhavi osbde son durum ne

arhavi osbde son durum ne

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde 400 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için Artvin İl Genel Meclisi’nde toplantı yapıldı.

Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018'de tamamlanacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı Arhavi’deki üniversite yerleşkesinde hayata geçirilen Arhavi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı son sürat devam ediyor.

Arhavi Spor Kompleksi şekilleniyor!

Artvin Arhavi'de hayata geçirilen spor kompleksinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Arhavi Adliye Binası'nın ihalesi yapıldı!

Artvin Arhavi’de önemli projeler birer birer hayata geçmeye son sürat devam ediyor. Bunun son örneği de Adalet Bakanlığı tarafından Arhavi'ye inşa edilecek olan Adliye binası oldu.

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında son durum!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Artvin Arhavi OSB projesinde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde 400 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için Artvin İl Genel Meclisi’nde toplantı yapıldı.

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için müteşebbis heyetinin oluşturulması çalışmaları devam ediyor.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda son durum!

Arhavi sahil dolgu alanında yapımı devam eden halı saha inşaatında ilerleme kaydediliyor. Bir yandan hali saha zemini için alt yapı çalışmaları devam ederken, diğer yandan da idari binanın inşası için de çalışmalar sürdürülüyor.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde son durum ne?

MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatındaki çalışmaları gezen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapımı süren çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu.

Arhavi’deki apartmanlar mantolanıyor!

Arhavi’de bazı site ve apartmanlar mantolama çalışmasına başladı. 2017 yılının son tarih olduğu ve artık binalarda “Enerji Kimlik Belgesi” zorunluluğunun gerekliliği nedeniyle tüm apartmanlabu çalışmayı başlatmak zorundalar.

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

arhavi osbde son durum ne Haberi

arhavi osbde son durum ne


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde 400 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için Artvin İl Genel Meclisi’nde toplantı yapıldı. İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilber başkanlığında toplanan Meclis üyeleri, Arhavi’nin geleceğine damgasını vuracak proje için düğmeye bastı. Böylece Artvin’in Organize Sanayi Bölgesi’nin Arhavi’de yapılmasına yönelik müteşebbis heyeti oranları oy çokluğu ile kabul edildi.


Geçtiğimiz günlerde Arhavi Belediyesi ve Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nın hisse ve kişileri meclis kararıyla belirlenmişti. İl Genel Meclisi’nde düzenlenen toplantıda İl Özel İdaresi’nin katılım oranı yapılan oylama sonucunda belirlenmiş oldu. Toplantı neticesinde Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için müteşebbis heyetin oranları tespit edilerek tüzel kişilik kazandırılmış oldu. Buna göre; Müteşebbis heyeti ;


Artvin Özel İdaresi: yüzde 40...