02 / 05 / 2024

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde son durum ne?

MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatındaki çalışmaları gezen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapımı süren çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi çalışmaları sürüyor!

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi çalışmaları sürüyor. Artvin'in Arhavi ilçesinde yapımına başlanan ve Karadeniz'in en iddialı sahil projelerinden olduğu belirtilen "Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi" kapsamındaki çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Rize'de otopark sorunu çözülüyor!

Rize'de otopark sorunu çözmek amacıyla Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında 700 araçlık açık otoparkı hizmete açmaya hazırlanıyor...

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Trabzon sahil dolgu projesinde sona geliniyor!

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin yapımında sona geliniyor.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Trabzon Gülcemal Projesi için anket!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi için yeni bir anket çalışması başlattı. Gerçekleştirilen ankette, vatandaşlara sahil alanında neleri görmek istedikleri soruluyor.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Üsküdar sahil dolgu projesinin ayrıntıları belli oldu!

Radar kulesinden gezi parkına kadar olan 1200 metrelik sahil bandında, toplam 10 bin 750 metrekarelik deniz alanı doldurulacak. Bu kısım yeni meydan olarak düzenlenecek

Arhavi-Hopa eski tüneli güçlendiriliyor!

Karadeniz Sahil Yolunun Arhavi – Hopa kısmının eski bağlantı yolu olan ve Doğu Karadeniz’in en eski tünellerinden olan tünelde çalışmalar hızla devam ediyor.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Artvin Arhavi'deki tenis kortlarının inşaatı başladı!

Sahil dolgu alanında tenis kortlarının inşasına başlandı. Spor alanında ilçe ve bölge adına büyük önem arz edecek ve bu doğrultuda yürütülecek olan çalışmalar, özellikle sporseverlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde yürütülüyor.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi Haberi

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi


Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Sportif alanda ilçe ve bölge adına büyük önem arz edecek olan ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, özellikle sporseverlerin ihtiyacını karşılayacak düzeyde şekillendiriliyor.


Halı saha spor Kompleksi'nin bitimi ile çalışmalar diğer alanda sürdürülüyor. Düşünülen projede yer alan çok amaçlı tenis kortu, plaj voleybolu ve izleyici tribünü çalışmaları tüm hızıyla ilerlemekte. Silindir ile basılan zemin yapılacak olan diğer sosyal alanlar için uygun hale getirilirken gerekli olan İçme suyu, elektrik ve atık su için yürütülen alt yapı çalışmaları da devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgeye estetik görünüm kazandırılması planlanıyor.


Arhavi...