04 / 05 / 2024

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenan Gürbüz ve Aydemir Gündoğdu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Yay Vinç Platform Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yay Vinç Platform Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kılıç ve Yusuf Ayaz ortaklığında kuruldu.

Truva Global Petrol İnşaat Taahüt Lojistik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Truva Global Petrol İnşaat Taahüt Lojistik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Burak Kaçar tarafından kuruldu.

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenan Gürbüz ve Aydemir Gündoğdu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Seyfi Kadayıfçı, Hüseyin Akça, Engin İnam ve Kasım Çınar ortaklığında 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bşakşehir'de kuruldu.

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nail Kaçar tarafından 320 bin TL sermaya bedeli ile Kartal'ta kuruldu.

Hüseyin Özden: Kapalıçarşı eski haline dönecek!

Kapalıçarşı`da Sandal Bedesteni`ni bugünkü kirasının 7 katına 20 yıllığına kiralayan OB Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özden, " Çarşı, eski haline dönecek. " dedi.

Alapala Makina'nın yeni fabrikasının inşaatı 2016'da tamam!

Alapala Makina, iki yıldır planlamasını yaptığı ve Temmuz 2014 tarihinde inşaatına başladığı yeni fabrikasını ve Ar-Ge merkezini 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçiriyor.

Ussu Mühendislik Arıtma ve Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ussu Mühendislik Arıtma ve Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Belkıs Göçmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Çorbacıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye genelinde yüzlerce şirket ortak arıyor!

Türkiye genelinde yüzlerce şirket ortak arıyor. Onur Güra ve Mert Yalkın’ın kurduğu www.yenibiryatirim. com isimli platform, bu arayışta doğru yatırımcılarla buluşmakta büyük sıkıntı yaşayan KOBİ’lerin buluşma noktası oldu

Hizan İnşaat Elektrik Metal Makina Limited Şirketi kuruldu!

Hizan İnşaat Elektrik Metal Makina Limited Şirketi, Ferhat Tayğar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Temmuz 2013 tarihinde Anadolu Yakası'nda Maltepe Bölgesi'nde kuruldu

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kenan Gürbüz ve Aydemir Gündoğdu ortaklığında kuruldu. 


Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü platform, vinç ve forklift alım, satımı, ithalatve ihracatı yapmak. Her türlü platform, vinç ve forklift kiralamak, kiraya vermek ve bunların yedek parça alım, satımı, ithalat, ihracatve servis hizmetlerini yapmak. Otomotiv aksam ve parçaları, lastikler, akümülatör, madeni yağlar, servis istasyonları açmak bunların aksesuar ve yedek parçaları'nın imali, alımı, satımı, pazarlamacılığı, ithali, ihracı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Deri Osb Mah.Finisaj Cd.N.7/4...