14 / 05 / 2024

Ariana Grande dağ evi

Ariana Grande dağ evi

Ünlü pop sanatçısı Ariana Grande yeni yıl için Colorado’da 10 bin 600 dolara ev kiraladı. Lüks evin Colorado’da bir dağ evi olduğu öğrenildi.

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde ön satışlar 15 Temmuz'da başlıyor. Peki Zeray Grande Anatolia projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ariana Grande Hollywoods Hills'te 13,7 milyon dolara malikane aldı!

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande, Los Angeles'ın en gözde bölgeleri arasında yer alan Hollywoods Hills'te lüks bir malikane aldı. Ariana Grande bu lüks ev için 13,7 milyon dolar ödedi.

Ariana Grande yılbaşı için Colorado’da 10 bin 600 dolara ev kiraladı!

Ünlü pop sanatçısı Ariana Grande yeni yıl için Colorado’da 10 bin 600 dolara ev kiraladı. Lüks evin Colorado’da bir dağ evi olduğu öğrenildi.

Kapadokya'daki Ariana Sustainable Luxury Lodge Otel kapandı!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde bulunan Ariana Sustainable Luxury Lodge kapandı. ABD’li turistlere hizmet vermek amacıyla Kapadokya’da hizmet vermeye başlayan otel beklediği müşteri potansiyeline ulaşamayınca kapatıldı.

En büyük emlak fuarı Antalya'da

Turizm, sanayi ve ticaret yapısıyla Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Antalya'da 8-11 Mayıs'ta Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım, işletme ve finans hizmetleri buluşması yapılacak.

Tekirdağ'da 61 arsa satılacak

Tekirdağ'a bağlı Merkez, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara'da bulunan arsa, tarla, bahçeli kerpiç ev ve ham toprak satışı için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 - 28 Nisan tarihleri arasında ihale yapılacak. Satışa çıkarılan araziler, 91 metrekare il

Samsun'da arsa satılacak

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

Dumankaya Vizyon 18 Nisan'da satışta!

Anadolu Yakası'nda geliştirdiği iddialı projelerle bilinen Dumankaya İnşaat son projesi Dumankaya Vizyon'u 18 Nisan'da satışa sunacak.13 Nisan'da satış ofisini kuracak olan şirket 18 Nisan'da lansmanını yapacak. Dumankaya Vizyon'da metrekare fiyatı 2 bin

Afyon'da hazine arsaları satılacak

Afyonkarahisar'da taşınmaz malların bedelsiz irtifak hakkı tesis edilecek.

Hatay'da satılık kargir ev ve arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Hatay'ın İskenderun'a bağlı 2'nci Mıntıka'da bulunan kargir ev ve Micana Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Soyak, Adana'da iki AVM projesine başladı...

Gayrimenkul sektöründeki 47 yılı aşkın tecrübesi ile çağdaş konut projeleri üretmenin yanı sıra, gayrimenkulün farklı alanlarında da başarılı faaliyetlerini sürdüren Soyak, Tahincioğlu Holding işbirliğinde Adana'da iki farklı alışveriş merkezinin yapımına

Ariana Grande dağ evi Haberi

Ariana Grande dağ evi

ABD’li ünlü pop sanatçısı Ariana Grande, yılbaşı için özel plan yaptı.  2018'e  sevgilisi Mac Miller ve birkaç arkadaşıyla girmek isteyen Ariana Grande, Colorado’da bir dağ evi kiraladı.

Saray yavrusu olduğu öğrenilen ev için  Grande, 10 bin 600 dolar (yaklaşık 40 bin 400 TL) verdiği düşünülüyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Lüks evin yedi adet banyolu yatak odası, misafir evi, kapalı yüzme havuzu, sinema, bar ve bowling salonu bulunuyor.