15 / 05 / 2024

Arıcan Medikal İnşaat nerede

Arıcan Medikal İnşaat nerede

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Arıcan tarafından kuruldu. 

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL?

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1924 dolardan işlem görüyor. Peki Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL? 5 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Motorine çarşamba günü tam bu kadar indirim geliyor! Sürücülere Mayıs müjdesi! 

Sektör kaynaklarının aktardığına göre motorin fiyatlarına çarşamba günü indirim geliyor. Peki motorine ne kadar indirim yapılacak? İşte BP, Total, Petrol Ofisi, Shell, Opet 1 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

EYT ilk maaş ödeme takvimi belli oldu! EYT'liler paralarına kavuşuyor! Çarşamba günü son maaşlar yatacak! 

SGK ve e-Devlet üzerinden emeklilik başvurularını tamamlayan milyonlarca EYT'lilerin ilk maaşları öndenmeye başlandı. 14 Nisan tarihinde başlayan ödemeler çarşamba günü sona erecek. İşte EYT ilk maaş ödeme takvimi...

Arıcan Medikal İnşaat nerede Haberi

Arıcan Medikal İnşaat nerede

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Arıcan tarafından kuruldu. 


Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü medikal ürünlerin toptan ticaretini yaparalım satımını gerçekleştirir.ithalat ve ihracatını yapar. 2- Şirket her türlü inşaat malzemelerinin alım satımını toptan olarak gerçekleştirir. ayrıca arsa alım satımı işleri yapar.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçedüzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi...