03 / 05 / 2024

Arif Arduç

Arif Arduç

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat ve Arif Arduç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Yayla tarafından kuruldu.

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Gupse Özay, Barış Arduç yüzünden 6 kez ev değiştirdi!

‘Eltilerin Savaşı’ adlı filmin çekimlerine son sürat devam eden oyuncu Gupse Özay, erkek arkadaşı Barış Arduç’un hayranları yüzünden 6 kez ev değiştirdi.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Gupse Özay ve Barış Arduç Çeşme'den arsa aldı!

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti Çeşme'de yatırım yaptı. çift, 5 dönümlük arsa için 1.5 milyon lira ödedi.

Arif Doğru, mühendisliği bırakıp tatil köyü kurdu!

TOFAŞ'ta 20 yıldır sürdürdüğü mühendislik mesleğini bırakan Arif Doğru, TKDK'dan aldığı hibe desteğiyle doğduğu Gököz köyünde yaklaşık 2,6 milyon liralık yatırımla "tatil köyü" kurdu.

Arif Uğurlu’dan kentsel dönüşüm müjdesi!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatandaşın kentsel dönüşüm sorunlarını dinledi ve Kemalpaşalılara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Arif Arduç Haberi

Arif Arduç

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat ve Arif Arduç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.


Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Ekolojik çevre ile uyumlu her türlü inşaat ve konaklama tesisleri, meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek.  Her türlü restoran,  cafe,  lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Turizme ve doğal çevrenin korunmasına yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kafeterya, kamping, tatil köyleri, bireysel veya toplu yaşam alanları, apart oteller, yeme içme tesisleri,  dinlenme tesisleri, park alanları, günübirlik kullanım alanları, A tipi mesire yerleri, B tipi...