29 / 04 / 2024

Arif Ünver

Arif Ünver

Ekonomistler, ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesi, İngiltere’nin AB'den ayrılma kararı ve Avrupa ülkelerinde yaklaşan seçimlerin, bu ülkelerin ekonomilerini nasıl şekillendireceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer hayatını kaybetti. Ünver Örer'in ailesi taziye ilanı yayınladı.

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Yayla tarafından kuruldu.

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünver tarafından kuruldu.

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Dilek Ünver ve Murat Ünver ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Arif Doğru, mühendisliği bırakıp tatil köyü kurdu!

TOFAŞ'ta 20 yıldır sürdürdüğü mühendislik mesleğini bırakan Arif Doğru, TKDK'dan aldığı hibe desteğiyle doğduğu Gököz köyünde yaklaşık 2,6 milyon liralık yatırımla "tatil köyü" kurdu.

Arif Uğurlu’dan kentsel dönüşüm müjdesi!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatandaşın kentsel dönüşüm sorunlarını dinledi ve Kemalpaşalılara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Arif Akdemir: Gayrimenkulde ilk sorun güven!

Reno Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım firmasının sahibi Arif Akdemir, gayrimenkul sektöründeki son durumu anlattı. Akdemir, ''Gayrimenkul sektöründeki ilk sorun, güven sorunudur'' dedi.

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Arif Ünver Haberi

Arif Ünver

Ekonomistler, ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesi, İngiltere’nin Avrupa Birliğinden (AB) ayrılma kararı (Brexit) ve Avrupa ülkelerinde yaklaşan seçimlerin, bu ülkelerin ekonomilerini nasıl şekillendireceğine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.


Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) Başkanı Arif Ünver, Brexit kararının İngiltere açısından doğru bir hamle olduğunu söyledi. Ünver, ekonomik büyüklük olarak farklı olan ülkelerin tek bir potada bulunmasının birçok sorunu beraberinde getirdiğini belirterek, şöyle devam etti:


"Görece daha fazla üreten ve katma değer yaratan bir Avrupa ülkesinin bir başka Avrupa ülkesinin eksiklerini kapatmak durumunda olması ciddi sorunlara yol açıyor. Üreten bir Avrupa ülkesinin halkı, görece sorunlu bir başka Avrupa ülkesi için bedel ödemek istemiyor. Tabi ki bunun özellikle üreten Avrupa ülkeleri açısından siyasi faturaları olabiliyor."


ABD’deki seçim sonuçlarının etkilerine değinen Ünver, Donald Trump’ın başkan...