15 / 05 / 2024

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ramazan Hamza arıkan, Fatma Şule Gerçek, Yusuf Arıkan, Hikmek Arıkan ve Ayşe Saliha Kanatsız ortaklığında 13 milyon 522 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Arnold Schwarzenegger: Gayrimenkul yatırımı yaparken keyif aldım!

Hollywood'un başarılı oyuncularından Arnold Schwarzenegger, gayrimenkul yatırımı yapma yapmaktan hoşlandığını dile getirdi.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Uçar tarafından kuruldu.

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Arı ve Melek Altuntaş tarafından kuruldu.

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi kuruldu!

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Avşar tarafından kuruldu.

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Savaş Arıman tarafından kuruldu. 

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

İş Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 440 milyon TL'lik talep!

Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşlarından olan İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplama sürecini başarıyla tamamladı

Akbulutlar Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akbulutlar Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Yaşar Akbulut ve Mustafa Akbulut ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi


Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 13 milyon 522 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Hamza arıkan, Fatma Şule Gerçek, Yusuf Arıkan, Hikmek Arıkan ve Ayşe Saliha Kanatsız ortaklığında kuruldu. 


Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Adres; İkitelli Osb Mah.Atatürk Blv. No.104/A...