28 / 04 / 2024

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...



Maher Yatırım Holding bünyesinde bulunan Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın iştiraki olan ve ofis ve ticari gayrimenkul segmentinde çalışma gösteren MHR GYO’nun gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Uluçeçen, Maher Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Erdemoğlu, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, Grup yöneticileri, Yapı Kredi Yatırım üst düzey temsilcileri ve çok fazla davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Borsamızda işlem görmeye başlaması sebebi ile yapılan halka arz törenine, Borsamıza hepiniz hoş geldiniz." dedi. Ergun: "Maher Holding, gayrimenkul ve sigortacılık alanında özellikle farklı uygulamalarıyla öne çıkan değerli bir firmamızdır. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu alanlardaki uzmanlığı ile yatırımcılarına sürdürülebilir bir gelir imkânı sağlamaktadır. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Borsada işlem görmeye başlayarak bu alanda adım attı ve bu alandaki tecrübesini halka arzdan elde ettiği gelirle yeni projelerine yansıtacak ve hedeflerini daha da ileriye götürecektir. Ayrıca halka arzda tüm emeği geçenlere, tüm firma ve aracı kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum. Halka arzın, sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyorum. MHR GYO’ya Borsamız ailesine hoş geldiniz diyorum.”diye konuştu.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

HALKA ARZI BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

Gerçekleştirilen törende konuşan Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Uluçeçen, “Bugün burada olmamızın sebebi üç virgül üç Milyon yatırımcının güvenini sağlayarak, grubumuzun gayrimenkul geliştirme şirketi MHR GYO’nun halka arzını başarıyla gerçekleştirmemizdir. Bugüne kadar Borsa İstanbul’da işlem gören GYO halka arzlarında en çok yatırımcıya ulaşan GYO olarak, bu alanda bizi rekora taşıyan yatırımcılarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Halka arza katılan ve bundan sonraki süreçte borsadan hisselerini alacak yatırımcıların MHR GYO’ya inanarak bu yatırımları gerçekleştireceğinin belirten Uluçeçen, “Biz de MHR GYO’nun gerçekleştireceği projelerde bu gerçeği aklımızdan çıkarmayacağız."diye konuştu.

MHR GYO Halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

MHR GYO halka arz oluyor! Halka açıklık oranı yüzde kaç olacak?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön