27 / 04 / 2024

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.



Pandemi ile başlayan Borsa İstanbul’daki halka arz rüzgarı devam ediyor. Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien hisseleri borsada işlem görmeye başladı. Daha önce 11 Mayıs ile 12 Mayıs tarihleri arasında talep toplayan şirket, Borsa İstanbul’da halka açılan şirketler kervanına katılmış oldu.

Konuya ilişkin şirketten yapılan yazılı açıklamada, yüzde 20 oranındaki halka açık hisselerin BIENY koduyla işlem görmeye başladığı belirtildi.

Yazılı açıklamada, 11-12 Mayıs’ta talep toplayan Bien halka arzının tamamının sermaye artışı yöntemi ile gerçekleştiği kaydedilirken, halka açıklık oranının yüzde 20, halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği bilgisi verildi.

Bien’in yeni yatırımlarına devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, şirketin üretim ve satış hacmi dolayısıyla başlattığı halka arz sürecinde ise yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılaştığı belirtildi. Halka arzda süreç; Ak Yatırım, Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım liderliğinde oluşturulan 42 üyeli konsorsiyum tarafından yürütülmüştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön